آموزش و معرفی بهترین افزونه ها برای طراحی پنل کاربری حرفه ایی
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۲۴ اسفند ۱۴۰۱
- 2,185 بازدید
در این مقاله تصمیم داریم که راجب بهترین روش طراحی پنل های کاربری صحبت کنیم . همچنین در طول این مقاله شما رو با چندتا از بهترین افزونه های طراحی پنل کاربری آشنا میکنیم . در نهایت شما دانشی رو فراگیر میشید که پس از اون میتونید برای طراحی بهترین و حرفه ایی طرین پنل های کاربری ، استراتژی بچینید . بعد از استراتژی چیندن میتونید ، با روش هایی که ما میگیم ، بهترین dashboard رو برای کاربران سایت خود طراحی کنید . مراحل طراحی یک user dashboard در نگاه اول ممکن است سخت و پیچیده به نظر برسد ولی میتونیم با نگاهی به فرایند کلی آن ، راه حلی ساده رو ببینیم . راه حلی که نیاز به چشم بصیرت ندارد .
فقط و فقط کافیه که اون دانش اولیه رو راجب ساخت user dashboard به دست آورید تا 30 درصد از مسیر طراحی پنل کاربری را رفته باشید . در وبیت مقالات بسیاری راجب طراحی سایت و سئو میتونید پیدا کنید . همچنین اگر سوالی راجب طراحی سایت ، dashboardها ، وردپرس ، تکنیک های سئو و … داشتید ، از قسمت نظرات کاربران آن را با ما به اشتراک بگذارید .
آنچه در این پست میخوانید
user dashboard ، سایت و جزئیات آن
user dashboard ، در اصل جایی برای کاربران است که اولین مدیران سایت ها ، برای کاربران در نظر گرفتند و سپس برای آنها ساختند . پنل کاربری اوایل در دنیای اینترنت به هر سایتی قدرت میبخشید ! به گونه ایی بود که مردم بسیاری برای داشتن پنل های کاربری تلاش زیادی میکردند و بعضا آرزو داشتند که پنل کاربری در یک سایت داشته باشند ! چون user dashboard برای آنها مانند خانه ایی در اینترنت بود . توجه کنید که پنل های کاربری از دیدگاه کاربران خانه های اینترنتی تلقی میشدند نه مدیران سایت ! مدیران سایت پنل های کاربری خود را به مسافرخانه تشبیه کرده بودند . حالا وجود خانه در مسافرخانه برای صاحب خونه امری بسیار ضروری است . صاحب خانه همان مدیر سایت است . حالا که با فلسفه پنل های کاربری آشنا شدیم ، بریم که چندتا از نکات تهیه اون رو مورد بررسی قرار بدیم .(اینکه یک user dashboard خوب چه مزایایی دارد ! )
1 – سازگار و انعطافپذیری در پنل های کاربری برای جذاب کردن سایت !
اگر شما هم از user dashboard پیش فرض افزونه ووکامرس استفاده میکنید و نیاز دارید که آن را توسعه بدهید ، باید بگم که یک جاهایی دست تون بسته است ! به این معنی نیست که روش خوبی نیست . اما باید در نظر داشته باشید که برای انجام چه کارهایی توانایی انجام آن را ندارید ! برای اینکه پنل کاربری ووکامرس رو توسعه دهید نیاز دارید به یک افزونه که برای آن هزینهای پرداخت کنید تا با این سیستمها سازگاری داشته باشد.
2 – داشتن حداقل امکانات در پی کم ترین هزینه ها
سعی کنید که پلاگینی را که انتخاب می کنید حداقل امکانات لازم رو داشته باشد. بنابراین بعضی از این ویژگیهای مهم عبارت است از امکان ایجاد و سفارشی کردن نقشهای کاربران، ایجاد فرمهای ثبتنام با فیلدهای سفارشی، فرم عضویت در صفحه، تأیید ایمیل، تغییر مسیرهای سفارشی، امنیت بالا و غیره… از ویژگیهای اصلی و مهم هر افزونه dashboard است.
3 – هزینه
بدون شک پلاگین های بسیاری برای ساخت و طراحی پنل های کاربری میتونید پیدا کنید . اما از آنجا که هیچ گرانی بیحکمت نیست ، افزونههای رایگان ممکن است مطابقتی با معیارهاو نیازهای شما نداشته باشد، بنابراین بهتر است کمی هزینه کنید تا افزونهای مطابق با نیازهای سایت خود داشته باشید.
افزونههایی که وبیت برای ساخت پنل کاربری به شما معرفی می کند :
1 – افزونه MemberPress
این پلاگین بدون هیچ تردیدی ، یکی از بهترین افزونه های user dashboard برای وبمستران است . این افزونه به شما امکانات زیادی میدهد.مثالا با این افزونه میتوانید یک رابط کاربری قدرتمند و حرفهای در وبسایت خود ایجاد کنید و امکانات بسیاری نظیر عضویت ویژه در سایت، امنیت بالا، مدیریت کاربران، ایجاد پنل کاربری زیبا و کاربرپسند را دارد.
2 – افزونه UserPro
شما در وردپرس با استفاده از پلاگین یوزر پرو ، میتوانید پنل های کاربری به همراه پروفایل های حرفهای و صفحه عضویت طراحی کنید . باید بگم این افزونه بلعکس افزونه های دیگر که به صورت رایگان امکانات بسیاری را در اختیار ما قرار میدهند ، در یک نسخه پریمیوم ارائهشده و برای استفاده از آن باید آن را خریداری کنید و هزینهای پرداخت کنید . تنها چیزی که میتونیم بگیم ، اینه که ارزش پرداخت هزینه رو داره !
3 – افزونه ultimate member
شما به راحتی میتوانید فرمهای عضویت، ورود، پروفایلهای کاربردی جذاب و حرفهای را با استفاده از این پلاگین برای user dashboard سایت خود بسازید . باید ذکر کنم که نسخهی اصلی این افزونه رایگان است اما برای استفاده از افزودنیهای آن باید هزینه پرداخت کنید.