learndl triboon hostida

آنالیز سایت رُقبا (4 نکته اساسی) و معرفی افزونه وردپرسی برای آنالیز وبسایت

آنالیز سایت رُقبا (4 نکته اساسی) و معرفی افزونه وردپرسی برای آنالیز وبسایت

در این مقاله میخواهیم راجب آمارگیری در وردپرس صحبت کنیم . مثلا بهتون یاد بدیم که از چه ابزاری برای خروجی گرفتن از دیتاهای وبسایت استفاده کنید . به طور کلی شما میتونید از پلاگین های مطرح برای انجام این کار استفاده کنید . بهترین ابزارها عبارتند از افزونه هایی که به صورت تخصصی برای استخراج اطلاعات وبسایت ساخته شده اند.

 

در وبیت آموزش میدهیم که چگونه با استفاده از این افزونه ها سایت خود را آنالیز کنید و به بهترین شکل ممکن ، اهداف وبسایت خود را مدیریت کنید . برای یادگیری بیشتر ، توصیه میکنم وبیت را تا انتهای این مطلب همراهی کنید . چنانچه سوالی در رابطه با استخراج اطلاعات تجربه کاربری یا … داشتید ، میتوانید از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید .

 

بهترین پلاگین کاربردی برای استخراج آمار بازدید وردپرس

همانطور که بهتون گفتیم ، قراره در این مقاله نحوه استخراج و خروجی گرفتن دیتاها از وبسایت را در مدت مشخصی به شما آموزش دهیم . مثلا 5 ماه است که وبسایت فروشگاهی خود را ساخته اید .

 

حال به این فکر میکنید که یک آنالیز کلی برای وبسایت خود داشته باشید تا بهتر بتوانید استراتژی های فروش خود را مدیریت کنید . برای اینکار شما نیاز دارید که ابتدا این مقاله را مطالعه کنید تا دانش آن را به دست آورید . سپس میتوانید دست به کار شوید و سایت خود را به صورت قدم قدم آنالیز کنید و در نهایت بر اساس اطلاعات خود آن را مدیریت کنید.

 

این رو هم به شما بگم که بازدید اطلاعات و انالیز وبسایت یکی از مهم ترین رکن های اساسی هر وبمستر باهوشی است . چرا که شما نیاز دارید به صورت حرفه ایی وبسایت خود را مدیریت کنید و رو به جلو باشید . اگر شما هم مانند بعضی از دیگر وبمستران (با دلایل شخصی خودتان ) قصد استفاده از گوگل آنالیتیکس را ندارید، میتوانید از افزونه. WP Statistics برای آمارگیری وبسایت خود استفاده کنید . این افزونه یکی از بهترین افزونه های آمارگیری وردپرس است.

 

گوگل بهترین مدیر فضای مجازی

همگی میدانیم که گوگل پرقدرت ترین شرکت در دنیای اینترنت است . (یعنی بهترین مدیر اینترنت ! ) . باید بدانیم که گوگل اطلاعات کاملی از داده‌های در حال جریان سطح اینترنت دارد و این موضوع باعث شده گوگل تبدیل به یک غول اینترنتی شود. حالا گوگل اطلاع دارد در روز با چه کلماتی و در رتبه چندم گوگل، چقدر ورودی دارید.

 

میزان فروش خود را مشاهده کنید ! چگونه ؟

شما در هنگام یادگیری مباحث مدیریت سایتها با این موضوع آشنا شدید که می‌توانید با استفاده از بخش Ecommmerce در گوگل آنالیتیکس، ببینید کدام محصول شما بیشتر فروش داشته. این اطلاعات راجب فروش به صورت روزانه و دقیق میباشند . پس میشه ازشون به عنوان یک ابزار بسیار مهم در آنالیز سایت استفاده کرد . بدون شک هیچ سرویس دیگری به این دقت نمی‌تواند میزان فروش روزانه شما را مشاهده و آنالیز کند.

 

امکاناتی غیر قابل تصور

گوگل آنالیتیکس امکانات بسیار زیادی دارد. اگر همین الان یک نفر قصد ساخت یک افزونه آمار بازدید وردپرس را داشته باشد، بدون شک باید سال‌ها برنامه‌نویسی کند تا تازه بتواند چیزی تقریبا شبیه به گوگل آنالیتیکس بسازد. آن‌هم نه با دقت و کیفیتی که گوگل آنالیتیکس دارد.

 

آنالیز وبسایت وردپرسی و آنالیز رقیبان

 

به سرعت سایت خود توجه کنید !

اگر شما هم از افزونه‌های آمارگیر مانند همین افزونه ایی که ما معرفی کردیم ، استفاده می‌کنید، کافیست وارد PHPMyAdmin سایت خود شده و حجم دیتابیس سایت خود را مشاهده کنید. می‌بینید که بسیاری از اطلاعات اضافه که در رابطه با آی‌پی بازدید کننده، مکان جغرافیایی، میزان بازدید و … است در دیتابیس سایت شما ذخیره شده است.

 

جمع این اطلاعات شامل چند صد مگابایت یا شاید چند گیگابایت اطلاعات است که باعث می‌شود سرعت سایت شما به شدت کند شود . از طرفی دیگر هزاران خط کد PHP با باز کردن هر صفحه از سایت شما اجرا خواهد شد تا بتواند این اطلاعات را ذخیره کند. پس طبیعی است که سرعت سایت شما به شدت کاهش می‌یابد .

 

روش های آنالیز سایت رقبا

همانطور که از عنوان مقاله مشخصه ، قرار شد که راجب روش های آنالیز رقبا هم صحبت کنیم . رقبای ما کیا هستند و اصلا چرا باید با اونها رقابت کنیم . فرض کنید که در یک شهر ، شما برای فروش ماشین و وسیله نقلیه هیچ رقیبی ندارید ! حالا مطمئنا محصولات شما فروش خیلی بیشتری خواهند داشت ! چرا که هیچ رقیبی نداشته اید .

 

در بیزینس و کسب و کار ، رقابت مهم ترین رکنی هست که هم کسب و کار مارا شکل می دهد و هم باعث افزایش کسب درآمد می شود .توی این قسمت هم میخواهم بهتون بگم که سایت رقیبان خود را در کسب و کار اینترنتی پیدا کنید و سعی کنید که آن را آنالیز کنید .

 

سپس میتوانید یک دید کلی نسبت به کارهایی که باید انجام دهید داشته باشید . حالا سوال پیش میاد که ما باید چه چیزهایی رو در وبسایت رقیبان خود بررسی کنیم . ما در قسمت بعدی برای شما چندین مورد مهم رو آورده ایم . برای کسب اطلاعات بیشتر ، تا انتهای مقاله مارا همراهی کنید .

 

آموزش آنالیز وبسایت رقیب های کسب و کار

 

بررسی چند نکته مهم :

دقت کنید که شما حتما باید یک سری نکات را در هنگام پیدا کردن رقیبان رعایت کنید . همچنین باید بررسی کنیم ورودی این سایت ها از چه طریقی بیشتر است ؟ بررسی همین موارد کوچک کمک زیادی به شما در جهت رشد کسب و کارتان میکند و مانند یک مشاور و راهنما میگوید از چه طریقی کاربران را جذب کنید.

 

 هر چقدر افراد در یک سایت و صفحه بیشتر حضور داشته باشند یعنی آن صفحه از نظر سئو دارای ویژگی هایی کاربر پسند است این صفحات بسیار مورد توجه گوگل قرار خواهند گرفت و همچنین باید مورد توجه شما هم باشند و بهبود یابند تا در صفحه نتایج گوگل به نمایش در آیند.

 

برای آنالیز سایت چه مواردی باید بهبود یابند؟

  • فایل Robots.txt : باید فعال و بروز باشد تا بتوانید نقشه سایت را برای آن ارسال و ایجاد کنید تا به بررسی صفحات بپردازد و ایندکس صفحات را در موتور های جستجو در نتایج آماری نشان دهد.
  • ایجاد نقشه سایت : حتما باید نقشه سایت را داشته باشید تا تغییرات کوچک اعمال شده جهت ایندکس صفحات توسط موتور های جستجو را مشاهده کنید.
  • آنالیز کلمات کلیدی : انتخاب درست کلمات کلیدی با بررسی میزان بازدید و نرخ کلیک ها توسط کاربران انجام پذیر است.
  • آنالیز متا تگ ها : هدف از آنها بهبود محتوا هستند که انواع مختلفی دارند و با استفاده درست از آن ها باعث بهبود سایت خواهیم شد.

 

جمع بندی مباحث :

در این مقاله به این نکته اشاره کردیم که آمارگیری چه نقش مهمی در مدیریت و افزایش قابلیت های سایت دارد . سپس بهتون افزونه ایی رو معرفی کردیم که با استفاده از اون میتونید به راحتی از داده های ماه های اخیر سایت خود خروجی بگیرید و در نهایت با توجه به این اطلاعات تصمیم خود را برای استراتژی چیندن در وردپرس بگیرید . همچنین در انتها هم درباره آنالیز کردن سایت رقبا صحبت کرده ایم و پیشنهاد میکنم که روی این مباحث بیشتر وقت بگذارید. وبیت امیدوار است که همه وبمستران مثل همیشه رو به جلو باشند و پیشرفت کنند . در صورتی که مشکلی داشتید میتوانید با تیم وبیت به اشتراک بگذارید .

 

 

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت