آموزش نصب قالب | نصب قالب وردپرس روی لوکال هاست
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۱۴ شهریور ۱۴۰۲
- 2,588 بازدید
برای بعضی از وبمسترها ، نصب قالب در سایت لوکال هاست ، متفاوت و دشوار تر است ! به همین دلیل تصمیم گرفتیم که مقاله ایی رو در این باره منتشر کنیم و به شما آموزش دهیم که چطوری قالب وردپرس رو در سایتی که بروی لوکال هاست قرار دارد ، نصب کنید . اگر در این زمینه کار کشته تر باشید ، میدانید که فرق چندانی بین آن وجود ندارد و پایه انجام هردو ، داشتن یک دانش کلی است .
در این مقاله میخواهیم این دانش کلی رو با شما به اشتراک بگذاریم ! پس پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید . اگر هم سوال ، ابهام یا نظری داشتید از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید تا بتوانیم بر اساس فیدبک های شما ، بهترین مقالات آموزشی رو برای شما منتشر کنیم .
نصب قالب وردپرس در لوکال هاست ( XAMPP و WampServer )
میدانید که برای نصب وبسایت وردپرسی بروی لوکال هاست ، شما به نرم افزارهای جانبی برای انجام این کار نیاز دارید . این نرم افزارها ، محیط مجازی یا همون سرور لوکال سیستم رو برای شما آماده میکنند و میتوانید با استفاده از آن سایت خود را بروی لوکال سیستم بالا بیاورید . از معروف ترین این ابزارها و نرم افزارها میتوانیم به زمپ و ومپ سرور اشاره کنیم .
باید بگم که نصب قالب وردپرس در لوکال هاست با زمپ و ومپ سرور خیلی ساده است. اگر با نرم افزار های Xampp یا WampServer یک لوکال هاست راه انداخته اید و وردپرس را روی آن نصب کرده اید، قدم بعدی نصب قالب وردپرس است. یک قالب وردپرس شکل و ظاهر سایت شما را نمایش می دهد. شما با استفاده از قالب وردپرس می توانید طراحی و ظاهر سایت خود و همین طور نحوه چینش المنت های مختلف در صفحات وب سایت خود را تغییر دهید.
قبل از هر چیزی ، شما باید قالب خود را انتخاب کنید و سپس آن را دانلود کنید . پس از انجام این کار ، فایل قالب را در دسترس خود نگه دارید. حالا باید اون رو در مسیر نصب وردپرس قرار دهید، مثلا در WampServer شبیه تصویر زیر است !
بعد از اینکه فایل قالب خود را در این مسیر قرار دادید ، باید آن را اکسترکت کنید. (معمولا فایل های قالب اول به صورت فشرده یا رار هستند ) حالا باید به پیشخوان وردپرس برگردیم تا بقیه مراحل نصب قالب وردپرس بروی لوکال هاست رو پیش ببریم . وارد محیط پیشخوان وردپرس شوید. برای نصب پوسته وردپرس در منو سمت چپ روی نمایش موس را نگه دارید و پوسته ها را انتخاب کنید.
حالا که همه مراحل بالا را به درستی انجام دادید ، وقت آن است که پوسته مورد نظر را فعال کنید. بعد از انجام این کار ، احتمالا بدون داشتن هیچ مشکلی میتوانید فعال شدن قالب وردپرس رو در سایت وردپرسی مشاهده کنید . در نتیجه نصب قالب وردپرس بروی لوکال هاست به درستی انجام گرفته است .
تغییر یک قالب باعث تغییر شکل ظاهر سایت شما در سمت کاربر یا همان front end می گردد. فرانت اند در واقع بخشی از سایت شماست که توسط کاربران مشاهده می گردد. به عبارت دیگر شما با تغییر قالب سایت وردپرس می توانید آنچه را که بازدیدکنندگان سایت شما در سایت شما می بینند، را عوض کنید. اگر این مقاله براتون مفید و کاربردی بود ، ممنون میشم که اون رو با همکاران و دوستان خود به اشتراک بگذارید .
نصب قالب بروی لوکال هاست ، کار بسیار ساده اییه ! به همین دلیل تونستیم در این مقاله به صورت خیلی مختصر و جامع به شما آن را توضیح دهیم . نصب قالب بروی سرور هم تقریبا حدود 90 درصد همین شکلیه ! اما باید بدانید که برای چنین سایتی باید قالب های درست حسابی و خریداری شده استفاده کنید ! (چون بعضی از وبمسترها برای شروع طراحی سایت بروی لوکال هاست ، از قالب های نال شده استفاده میکنند ، که کار اصولی به نظر نمیاد )