آموزش مدیریت پروژه با استفاده از افزونه های وردپرسی (معرفی 5 افزونه)
- افزونه • افزونه وردپرس
- ۵ مرداد ۱۴۰۲
- 3,070 بازدید
از آنجایی که سوالات زیادی راجب اینکه چطوری پروژه هامون رو مدیریت کنیم پرسیده شده است ، میخوایم در این مقاله بهتون یاد بدیم که چطوری پروژه های خودتون رو در وردپرس مدیریت کنید . به طور معمول اکثر وبمسترها نمیدونن مدیریت پروژه چی هست و اصلا چه کاربردی داره !
در وردپرس شما میتونید پروژه های در جریان خود را مدیریت کنید و با استفاده از همین داستان به کسب و کار خود رونق بدهید . در ادامه بهتون بیشتر توضیح میدیم و اگر هنوز به طور کامل متوجه منظورم نشدید ، پیشنهاد میکنم وبیت را تا انتهای این مقاله همراهی کنید. چنانچه سوالی راجب اینگونه مهارت های مدیریتی داشتید ، از قسمت نظرات کاربران ، آن را با ما به اشتراک بگذارید تا شما را راهنمایی کنیم .
آنچه در این پست میخوانید
مدیریت پروژه در وردپرس یعنی چی ؟
ممکن است تعداد زیادی از وبمستران و … از این ویژگی جذاب وردپرس یعنی امکان مدیریت پروژه در وردپرس بیخبر باشند. اگر شما هم بی خبر بودید ، باید بگم که این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند تونسته امکانی رو ایجاد کنه تا وبمستران بتوانند در آن مدیریت پروژه کنند .
در این مقاله قراره به صورت کلی به شما افزونه هایی رو معرفی کنیم که با استفاده از آنها نه تنها میتونید پروژههاتون رو مدیریت کنید بلکه روند کاری شما را سرعت میدهد. همچنین باعث میشود شما سازماندهی و نظارت همهجانبهای بر روی پروژههای خود داشته باشید. بهبیاندیگر شما با این کار تأثیر کار خود را چنین برابر خواهید کرد. برای آشنایی با افزونه هایی که میخواهیم در ادامه بگیم ، ما را همراهی کنید .
افزونههای مدیریت پروژه در وردپرس
1 – WP Project Manager
اولین افزونه ایی که ترجیح میدهیم به شما معرفی کنیم افزونه WP Project Manager است . این افزونه بدون شک یکی از افزونههای بینظیر در خصوص مدیریت پروژهها در وردپرس است و شاهد این حرف هم نصب بیش از 7000تایی آن است. ارسال ایمیل بهتمامی اعضای پروژه و علامتگذاری وظایف بهعنوان کامل و یا ناقص نیز یکی دیگر از امکانات این پلاگین است.
با پلاگین WP Project Manager میتوان بهراحتی, وظایف، اعضای تیم و نظرات را و هر جزئیات دیگری را مرور کنید. این پلاگین دارای 3 پلن حرفهای میباشد که جزء امکانات حرفهای این افزونه به شمار میآید و شما بهراحتی میتوانید از آنها استفاده کنید. 2 تا از این پلنها دارای یک سری ماژولهایی هستند که میتوانند کار را برای شما بسیار راحت کنند.
2 – Zephyr
دومین افزونه ایی که وبیت میخواد بهتون معرفی بکنه ، افزونه Zephyr است که یکی از بهترین افزونه هاست . درسته که این پلاگین مدتزمان زیادی نیست که وارد عرصه شده است اما خب بااینوجود توانسته در همین مدت کوتاه نیز جزء بهترینها قرار بگیرد. یکی از ویژگیهای بسیار کاربری این پلاگین که توانسته تعداد زیادی کاربر را بهسوی خود جذب کند، امکان مدیریت پروژهها در اندروید است.
یعنی شما بهراحتی این امکان را دارید که پروژههای خود را از گوشی خود مدیریت کنید. ازجمله دیگر ویژگیهای دیگر این افزونه این است که شما میتوانید یک تیم در این پلاگین بسازید و وظایف هریک از اعضای تیم را برای آنها تعیین کنید، همچنین شما این امکان را دارید که این وظایف را با تقویم داخلی برنامهریزی کنید و یا اینکه تاریخ و مدتزمان شروع و پایان برای آن مشخص کنید.
3 – افزونه UpStream
سومین افزونه ایی که قراره با اون آشنا بشید ، افزونه UpStream است . استفاده از این پلاگین برای کاربران بسیار آسونه ، چرا که کاملا user friendly بوده بوده و وبمستران میتوانند پروژه های خود را به راحتی ایجاد و مدیریت کنند. با استفاده از این افزونه میتوانید پروژه های خود را از طریق فعالیت Log پیگیری کنید.مهم ترین قابلیت های این افزونه عبارتند از : بررسی میزان پیشرفت هر پروژه-اضافه کردن زمینههای دلخواه-بارگذاری پروندههای رسانهای و…
4- افزونه Kanban Boards for WordPress
اگر به دنبال یک افزونه ساده و کاربردی هستید، چهارمین پیشنهاد مارو حتما امتحان کنید ! این افزونه بهترین انتخاب شما خواهد بود! باید بگم که این پلاگین عملکردی مانند ترلو دارد (ترلو پلت فرم مدیریت پروژه ) . افزونهی Kanban Boards از امکان چند زبانه کردن پشتیبانی میکند، این افزونه به شما توانایی گروه بندی و تقسیم بندی وظایف در هر پروژه را میدهد. این افزونه وردپرسی کاملا واکنش گرا بوده و به شما این امکان را میدهد، تا همکاری آسانی با اعضای تیمتان داشته باشید و وظایف را بین آنها تقسیم کنید.
5 – Project Panorama
باید بدانید که تمرکز این پلاگین بر روی پیشرفت هر چه بیشتر شما در پروژه هاست . که این امکان را با نمودار ها و داشبوردهای تعاملی فراهم کرده است. درواقع این افزونه به شما یک تجسم کلی از پروژهای که در حال انجام آن هستید میدهد. شما بهراحتی میتوانید هر تعداد پروژه که بهپایان رساندهاید و یا در حال انجام آن هستید را مشاهده کنید. همچنین شما دسترسی بسیار ساده و راحتی نیز به مشتریان و اعضای تیم خود خواهید داشت و قادر هستید آنها را مشاهده کنید.
جمع بندی :
توی این مقاله سعی کردیم تا جایی که امکان داره ، در مورد حاشیه ها صحبت نکنیم و مستقیما به معرفی پلاگین های کاربردی برای مدیریت پروژه در وردپرس بپردازیم . امیدواریم که برای مدیریت کردن پروژه های خود ، اگر که از ترلو و پلتفرم های دیگر استفاده نمیکنید ، حتما از این افزونه ها در سایت خود استفاده کنید . همچنین اگر خوندن این مقاله به دوستان و همکارانتون هم کمک میکنه ، پس این پست رو با اونها هم به اشتراک بگذارید !