learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون afzasaz

آموزش فعال کردن حالت دیباگ و مشکل یابی در وردپرس

آموزش دیباگ کردن وبسایت

از زمانی که در دنیا شغلی به نام برنامه نویسی ساخته شد ، بخشی به نام دیباگ کردن یا عیب یابی هم پا به میدون گذاشت . در واقع امروزه ، دیگه دیباگ کردن توی برنامه نویسی به تنهای به کار نمیاد . ما میتونیم توی صنعت ، کارخانه ها ، بازارها و …. تکنیک های عیب یابی را ببینیم . به طور کلی پیشنهاد میکنم که وبیت رو برای یادگیری بیشتر درباره فعال کردن حالت عیب یابی در وردپرس یا برنامه نویسی دنبال کنید . همچنین اگر سوال یا ابهامی در این باره داشتید ، با ما در میون بگذارید .

 

عیب یابی دیروز ، امری ضروری برای امروز

همیشه در سایت های وردپرسی ، وقتی به مشکلی برمیخورید ، از صمیم قلب مطمئن هستید که راه حلی برای آن دارید . مثلا زمانی که شما با مشکلی در وردپرس مواجه می‌شوید دوست دارید بدانید این مشکل دقیقاً از کدام قالب یا افزونه است. این حس دوست داشتن رو یک جورایی دیباگ کردن میگن ! اما توجه کنید که شما دوست ندارید یکی‌یکی افزونه‌ها را غیرفعال کنید و یا قالب سایتتان را تغییر دهید تا بتوانید در نهایت مشکل رو پیدا کنید . برای حل این مشکل وردپرس شما می‌توانید از یک آپشن مفید و کارآمد وردپرس بنام دیباگ وردپرس استفاده کنید.

 

در وردپرس ، امکانی وجود دارد که شما میتوانید با استفاده از آن ، سایت خود رو دیباگ کنید . این امکان به‌صورت پیش‌فرض در سیستم شما وجود دارد و شما می‌توانید از آن به‌سادگی استفاده کنید. wp-debug به‌صورت خیلی عالی ایرادات سایت شما را به شما نمایش می‌دهد و شما می‌توانید از این قابلیت وردپرس برای رفع همه مشکلات دست به کار شید .

 

دیباگ وردپرس چیست؟

همانطور که گفتیم ، wp-debug وظیفه اش نمایش خطاها و باگ‌های وردپرس جهت رفع عیب و ایرادات سایت به شما است. با فعال کردن wp-debug ارورها و warning های سایت شما در هر صفحه ایی که بارگذاری میکنید ، نمایش داده میشوند . شما توسط wp-debug به بهترین نحو می‌توانید سایت خود را عیب‌یابی کنید. حتما دقت داشته باشید که پس از دیباگ کردن و رفع مشکلات سایتتان ، حالت دیباگ وردپرس رو غیرفعال کنید .چرا که فعال ماندن این گزینه ممکن است برای سایت مشکلاتی به وجود آورد.

 

همگی میدانیم که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای است که یک آپشن برای کارامدتر بودنش در نظر گرفته است . اینطوری شما به‌عنوان مدیر سایت  میتوانید از آن استفاده کنید و سایت خود را رفع خطا کنید. به کمک wp-debug شما متوجه می‌شوید که منبع این مشکل از کجا است و خطا مربوط به چه چیزی می‌باشد.

 

آموزش فعال کردن دیباگ وردپرس با wp-debug

فعال کردن حالت دیباگ وردپرس واقعا کار ساده و راحتیه ! برای فعال کردنش کافیه که ابتدا واردهاست خود شوید و به فایل منیجر هاستتان بروید. پس‌ازآن باید فایل Public_html را بازکنید؛ به دنبال آن در همین فایل wp-config.php را مشاهده می‌کنید. سپس با کلیک راست روی آن روی Edit جهت ویرایش این فایل کلیک کنید. در ادامه در این فایل عبارت Define(‘WP_DEBUG’ را پیدا کنید؛ در حالت پیش‌فرض جلوی این فایل عبارت Fals نمایش داده می‌شود، که شما برای فعال کردن آن باید آن را روی حالت True قرار دهید. در این صورت وردپرس شروع به عیب‌یابی خواهد کرد. توجه داشته باشید در صورت عدم نمایش پیغام از طرف دیباگ به این معنی است که سایت شما ایرادی ندارد.

 

فعال کردن wp-debug توسط کد

اگر نمیخواهید از روش بالا استفاده کنید ، باید یک تیکه کد که عموما فقط و فقط یک خط کد هست رو به فایل فانکشن خود اضافه کنید . دقت کنید که همه خطا حائز اهمیت نیستند و تنها سعی کنید خطاهایی که باعث اختلال و مشکل روی سایت شما شده اند را حل کنید. warning ها اهمیت چندانی ندارند.

 

دیباگ سایت

 

define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

اگر کد بالا را به حالت ترو یا درست در آورید ، مشکلات سایت تان به نمایش در خواهد آمد. در واقع این کار توسط تابع WP_DEBUG_DISPLAY صورت میگیرد .  حالا بعضیا میپرسند که تفاوت این روش با روش بالایی (فعال کردن حالت عیب یابی از wp_config ) چیه ؟ توی روش اول ، با فعال کردن حال عیب یابی ، مشکلات سایت تان در همه قسمت ها نمایش داده میشود . و یعنی کاربران شما هم میتوانند در اون لحظه ، خطاهای سایت تان را مشاهه کنند ! اما در روش دوم ، تمام این خطاها به‌جای نمایش در سایت در فایل debug.log برای شما جمع‌آوری می‌شود و شما از طریق این فایل می‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت