آموزش فعالسازی و مدیریت پیوندها در سایت وردپرسی
- آموزش • آموزش وبمستر
- ۲۲ فروردین ۱۴۰۲
- 1,604 بازدید
دیدید میگن نسل امروز ، نسل پیوندها و ارتباطاته ! یعنی چی اصلا ؟ ارتباطات در زندگی همه انسان ها نقش مهمی رو ایفا میکند . ما با داشتن ارتباطاتی میتوانیم مشتری جذب کنیم و به ثروت برسیم . ما با داشتن ارتباطاتی میتوانیم هر محصولی رو که در دسترس نیست رو فراهم کنیم . ارتباطات و پیوندها همون لینک ها هستند . حتی شبکه های اجتماعی مانند لینکدین برای لینک کردن هر فردی از آسیا یا اروپا به قاره های دیگر است . پس با لینک و مفهوم لینک کردن آشنا شوید . در دنیای وبمستری لینک هم نقش بسزایی دارد . اگر سئوکاران حرفه ایی رو دیده باشید ، تمرکز ویژه ایی بروی لینک سازی در نقاط مختلف وبسایت و مدیریت پیوندها دارند .
آنچه در این پست میخوانید
فعال سازی پیوندها و لینک سازی در وردپرس
توی این مقاله ، ماهم از نقش و اهمیت پیوندها توی وردپرس میگیم . همچنین بهتون یاد میدیم که چطوری اونها رو مدیریت کنید تا منجر به مشکل نشوید . قبل از هرچیزی شما باید پیوندهای وردپرس تون رو فعال کنید . سپس مدیریت اونها رو در دستور کار قرار بدهید . به شما توصیه اکید میکنم که وبیت رو تا انتهای همین مقاله همراهی کنید و اگر سوال یا ابهامی در ارتباط با فعالسازی پیوندها یا لینک سازی دارید ، با ما به اشتراک بگذارید . علاوه بر اینها شما میتوانید از دیگر مقاله های ما در ولاگ وردپرس وبیت استفاده کنید . در این صفحه مقالات بسیاری در ارتباط با وردپرس برای شما منتشر کرده ایم که میتوانید از بین آنها ، اون مقاله ایی که بیش از حد لازم دارید رو پیدا کنید .
مدیریت پیوندها چیست و چه اهمیتی دارد؟
مدیریت پیوندهای سایت وردپرسی یعنی که نظارت و دید همه جانبهای رو برروی پیوند یا لینکهای ورودی و خروجی سایت خود داشته باشید . اینطوری شما بر روی تمام لینکهای سایت خود دسترسی خواهید داشت. نکته مهم اینه که شما در نهایت بروی این لینک ها مدیریت دارید و میتوانید آنها را به گونه ایی تنظیم کنید تا سئو و لینک سازی سایت شما به بهترین شکل رقم بخوره ! لینک سازی و فعال کردن پیوندها بسیار مهم هستند چرا که این پیوندها برای برجسته شدن شما نزد موتورهای جستجو اهمیت زیادی دارد . یکی دیگه از کاربردهای خفن پیوند در سایت وردپرسی یا هر سایت دیگر ، اینه که شما میتوانید کاربران خود را و ترافیک وبسایت خود را کنترل کنید . مثلا بروی یک صفحه ترافیک بالایی دارید . حالا یک لینک از صفحاتی رو قرار میدید که ترافیک کمی دارند ! اینطوری توازن برقرار میشه در صفحات وبسایت شما و در نهایت میتوانید دز سئو پیشرفت چشمگیری بکنید .
آموزش فعالسازی مدیریت پیوندها
اگر شما هم سایتی رو با وردپرس طراحی کرده باشید ، با نگاهی در تاریخچه وردپرس ، می فهمید که در نسخه ۳٫۵ وردپرس به بالا بخش پیوندها از مدیریت وردپرس حذف شد. این کار بدون هیچ دلیل قانع کننده ایی اتفاق افتاد . اینطوری همه وبمسترها و سئوکاران برای مدیریت پیوندهای خود به دنبال راه های جدید و نوین تر میگشتند . که درنهایت متوجه شدند اگر بخش پیوندها را در سایت خود فعال کنند میتوانند پیوندهای سایت خودشون رو مدیریت کنند. همچنین برای اینکار پلاگینهای ساخته شده و وبمسترها میتونند از این افزونه ها کمک بگیرند.هنگامی که افزونه رو برای انجام این کار نصب میکنید ، ممکن است شما با استفاده از افزونهها بر روی سایت خود راضی نباشید پس میتوانید از یک کد برای فعالسازی مدیریت پیوندهای وردپرس خود استفاده کنید.
آموزش فعالسازی مدیریت پیوندها در وردپرس
یک روش بسیار ساده برای مدیریت پیوندهای وردپرس وجود داره که شما میتوانید از آن استفاده کنید . برای استفاده از آن باید مواردی رو که در پایین گفتیم رو در سایت خود اضافه کنید . اینطوری میتونید مدیریت پیوندها را برای وردپرس خود فعال کنید. برای فعال کردن مدیریت پیوندها در وردپرس ۳٫۵ و بالاتر باید به پیشخوان یا پنل مدیریتی وردپرس خود مراجعه کنید. در این قسمت همانطور که در تصویر زیر برای شما مشخصشده است از قسمت نمایش > ویرایشگر را انتخاب کنید. پس از اینکه گزینه بالا را انتخاب کردید ، وقت آن رسیده که بقیه مراحل رو ادامه دهید . اول اینکه صفحه ایی برای شما باز میشود . حالا از سمت چپ همین صفحه (لیست فایلهای موجود در پوشه قالب) فایل functions.php را انتخاب کنید. کد زیر را در فایل فانکشن قالب بین دو کد <?php و ?> قرار دهید.
add_filter( 'pre_option_link_manager_enabled', '__return_true' );
اینطوری به راحتی میتوانید مدیریت پیوندهای وردپرسی خودتون رو پیاده سازی کنید . البته ناگفته نماند که این روش برای وردپرس های بالا تر از نسخه 3.5 کاملا کاربردی و مفید است . امیدواریم که نهایت لذت رو از این مقاله برده باشید و مارو در بقیه آموزش ها دنبال کنید .