آموزش طراحی نقشه سایت و اضاف کردن آن به یک صفه در وردپرس
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۱ شهریور ۱۴۰۲
- 1,965 بازدید
شاید در مورد نقشه سایت شنیده باشید ! ممکنه هم تابحال چیزی راجبش نشنیده باشید ، در هر صورت میخوایم توضیح بدیم که sitemap چیه و چرا باید به سایت وردپرسی اضافه کرد ! همچنین از طرفی بهتون یاد میدیم که به چه طریقی این افزونه رو به سایت وردپرسی تون اضافه کنید ، یا حتی چطوری باید طراحی کنید ! پیشنهاد میکنم که وبیت رو برای کسب اطلاعات بیشتر دنبال کنید و ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید . اگر حس کردید که خوندن این مقاله به دوست یا همکارتون کمک میکنه ، این مقاله رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید .
اول از همه بگم بهتون که فرق بین نقشه سایت XML و sitemap دیداری چیه ! سپس با روش های ساخت این نقشه سایت دیداری آشنا خواهید شد . از طرفی هم افزونه ایی رو به شما معرفی میکنیم که میتونید از اون استفاده کنید . اگر علاقه مندید که با روش ساخت نقشه سایت XML بیشتر آشنا بشید ، حتما این مقاله از وبیت رو مطالعه کنید . (بروی کلمه لینک دار کلیک کنید تا به صفحه مقاله ارجاع داده شوید)
آنچه در این پست میخوانید
فرق بین سایت مپ XML و نقشه سایت دیداری
یک نقشه سایت XML برای رباتها و موتورهای جستجو ساختهشده است و از زبان مارک آپهای XML برای نمایش سایت شما استفاده میکنند. موتور جستجو میتواند از این نقشههای ساختاری برای رتبه دادن به سایت شما استفاده کنند. یعنی اینکه از این طریق میتوان محتوای سایت را به موتورهای جستجو معرفی کرد. اینگونه نقشه مورداستفاده برای کاربران وبسایت شما نیست و تنها برای موتورهای جستجو مورداستفاده قرار میگیرد و باعث میشود که بتوانند دائما محتوای جدید را شناسایی کنند.
نوع دیگری از نقشه نیز وجود دارد که نقشه دیداری نامیده میشود. این یک نقشه ساختاری برای استفاده بازدیدکنندگان وبسایت شما است. بهراحتی یک لیست از صفحههای شما را در یک صفحه نشان میدهد. این نقشه یک دستورالعمل ایدهآل برای وبسایت شما محسوب میشود که بهتر است از آن استفاده کنید.
ساخت صفحه نقشه سایت در وردپرس
ساخت صفحه نقشه سایت ، برای موتورهای جستجو دارای اهمیت زیادیه . به همین دلیل شما برای اینکه بتوانید سئو بهتری داشته باشید باید حتماً به مسئله توجه داشته باشید. شما میتوانید از این طریق خیلی راحت طبقهبندی و صفحهبندیهای سایت خود را بهتر مدیریت کنید تا بتوانید یک وبسایت خوب هم ازنظر موتورهای جستجو و هم کاربران داشته باشید.
زمانی که شما سایت خود را راهاندازی میکنید و محتواهای مختلفی را درون آن قرار میدهید باید تلاش کنید که با استفاده از روشهای مختلف موتورهای جستجو بتوانند این صفحات را پیداکرده و در دسترس کاربران قرار دهند. شما میتوانید با استفاده از این کار صفحات مهم و ارزشمند وبسایت خود را به موتورهای جستجو معرفی کنید.
درنتیجه این صفحات شناساییشده و شما میتوانید بازدید سایت بهتری را تجربه کنید و از آن لذت ببرید. درواقع اگر بخواهید که محتوای شما بهتر دیده شود و موتورهای جستجو بتوانند بهراحتی آنها را ایندکس کنند بهترین و سادهترین روشی که میتوانید استفاده کنید sitemap است. در نظر داشته باشید که این موضوع در وبسایت هایی که از نظر لینک داخلی دچار ضعف هستند بسیار مهم است و باعث میشود که علیرغم این موضوع بازهم محتوای آنها شناسایی و در دسترس کاربر قرار بگیرد.
ساخت برگه نقشه سایت با افزونه Slick Sitemap
اولین کاری که لازم است انجام دهید نصب و فعالسازی افزونه Slick Sitemap است. این افزونه را میتوانید از مسیر افزودن > افزونهها و از مخزن وردپرس خود بهراحتی دریافت کنید و سپس در وبسایت خود فعال نمایید.
نصب افزونه Slick Sitemap
با استفاده از منوی ناوبری شما میتوانید منوهایی با منوی فرعی ایجاد کنید ، در نتیجه قبل از اینکه افزونه را تنظیم کنید نیاز به یک منوی ناوبری در وردپرس خواهید داشت . منوهای فرعی هم برای خود آیتمهای فرعی دارند. فهرست خود را باید از بخش فهرستها > نمایش بسازید. این منوی ناوبری همه صفحهها و پستهایی که میخواهید در sitemap دیداری شما نمایش داده شود را دارد.
شما میتوانید آنها را نامگذاری کنید و سپس ذخیره کنید. شما همچنین میتوانید منوهای دیگری را با چند صفحهی کوتاه مهم ایجاد کنید. این منو بهعنوان یک منوی مفید در بالای نقشه سایت دیداری شما استفاده شود. وقتیکه منو را ساختید زمان آن است که نقشه سایت خود را تنظیم کنید.
نشان دادن نقشه سایت دیداری در وردپرس
خب پسازاینکه نقشه سایت دیداری خود را ایجاد و تنظیم کردهاید، قدم بعدی نمایش آن در سایت وردپرس شما است. برای اینکه این کار را انجام دهید بهراحتی یک صفحه جدید در وردپرس ایجاد کنید در قسمت محتوا کد کوتاه [slick-sitemap] را وارد کنید. سپس دکمه ذخیره را بزنید تا تغییرات شما ذخیره شود. اکنون میتوانید از صفحه دیدن کنید و sitemap دیداری خود را مشاهده کنید. به همین راحتی!