learndl zhaket triboon webaidin هاستیدا

آموزش صفحه بندی صفحات وردپرس با استفاده از افزونه

آموزش صفحه بندی محصولات در وردپرس

شما که دارید این مقاله رو میخونید و بررسی میکنید ، قطعا یا میخواهید قابلیت صفحه بندی رو در سایت تون استفاده کنید و یا میخواهید بیشتر راجبش بدونید و یا هر علت دیگه ایی ! صفحه بندی دیگه یک کار ساده نیست . بلکه این روزها به عنوان نماد استاندارد بودن دیزاین صفحات وبه ! نمیخوام خیلی اغراق کنم ولی شما فرض کنید که یک وبسایت برای فروشگاهش هیچ صفحه بندی استفاده نکرده باشه ! همچنین باید فرض کنید که 1000 تا محصول داره (که برای سایت های فروشگاهی کوچیک نرماله ، برخلاف فروشگاه های بزرگی همچون دیجی کالا یا ازکی دات کام و .. که میلیون ها کالا در وبسایت شون دارند ) . برای بار اخر میخوام که فرض کنید این سایت که 1000 تا محصول داره و از قابلیت صفحه بندی استفاده نکرده ، هیچ قابلیت دیگه ایی مثل سرچ یا فیلتر در صفحه فروشگاهش نداره ! این دیگه از نظر تجربه کاربری یک فاجعه اس

 

توی وبیت همیشه سعی میکنیم نکات و آموزش هایی رو نشر دهیم که در صنعت طراحی وبسایت و وردپرس ، بسیار کاربردی و ضروری هستند . همچنین مقالاتی رو با عنوان آشنایی با افزونه ها منتشر میکنیم که دید شما رو نسبت به تنوع وجود افزونه ها در سیستم مدیریت محتوای وردپرس باز تر میکنه ! در هر صورت پیشنهاد میکنم که این مقاله رو دنبال کنید  ، چرا که به شما کمک میکنه به راحتی قابلیت هایی رو مانند صفحه بندی به وبسایت تون اضافه کنید تا از لحاظ تجربه کاربری بی نقص باشید . برای شروع مطالب ، توی پاراگراف بعدی افزونه ایی رو برای صفحه بندی پست ها (مقالات ، محصولات یا محتوای دیگری ) به شما معرفی میکنیم . پس وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید .

 

آشنایی با افزونه صفحه بندی برای سایت وردپرسی

نباید فراموش کنید که برخی نکات اگر نادیده گرفته بشوند ، همیشه میتونند باعث تاثیر منفی در تجربه کاربری ، امنیت ، اعتبار و سئوی وبسایت شما شوند . پس حتما سعی کنید که نکات مهم رو در نظر بگیرید . البته جا داره که بگم یکی از این نکات مهم ، همین شلخته و نامنظم نبودن محصولات یا پست های وبسایت شماست ! پس سعی کنید آنها را برای عرضه کردن ، مرتب و دسته بندی شده نمایش دهید . همچنین باید آنها رو به صورت صفحه بندی در بیاورید که باز هم کار سختی نیست ! شما با استفاده از قابلیت صفحه‌بندی، نه تنها باعث می‌شود کاربر تصویر بهتر و حرفه‌ای‌تری از سایت شما داشته باشد، بلکه باعث بهبود تجربه کاربری نیز می‌شوید.

 

معرفی افزونه WP-PageNavi

همانطور که گفتیم ، افزونه ایی رو برای انجام چنین کاری میخواهیم معرفی کنیم . این افزونه همان پلاگین معروف صفحه بندی یعنی WP-PageNavi است . همچنین باید به این نکته اشاره کنم که یکی از بهترین افزونه‌هایی است که شما شماره‌گذاری صفحات سایت خود میتوانید از آن استفاده کنید . گفتم که این افزونه محبوب و معروفه ! چرا که تاکنون چیزی بیشتر از 800 هزار نصب فعال داشته است . علاوه بر این چیزهایی که گفتم ، شما باید بدونید که این پلاگین کاملاً رایگانه و بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای می‌توانید آن را در مخزن وردپرس پیدا کنید .

 

نصب این افزونه بسیار ساده است و کافیه که پس از دانلود کردن آن ، ابتدا اون رو آپلود کنید و در نهایت بروی گزینه نصب کلیک کنید . حال باید اون رو فعال کنید . حالا که تا اینجا به صورت گام به گام با ما پیش اومدید ، ادامه مقاله رو برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتها دنبال کنید ! رابط کاربری این افزونه بسیار ساده است و شما حتی اگر مبتدی هم باشید می‌توانید خیلی راحت از آن استفاده کنید، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این افزونه این است که به زبان فارسی ترجمه شده و در دسترس شما است، که این موضوع باعث می‌شود شما بدون هیچ مشکلی، تنظیمات آن را پیکربندی کنید.

 

آموزش کار با افزونه WP-PageNavi

قاعدتا هر افزونه ایی پس از نصب و فعال سازی ، فقط و فقط به پیکربندی نیاز دارد ! یعنی شما بدون پیکربندی یک افزونه نباید از اون در وبسایت تون استفاده کنید مگر آنکه تنظیمات آن افزونه که به صورت دیفالت و پیش فرض هستند ، دلخواه شماست ! برای اینکه تنظیمات این افزونه رو هم پیکربندی کنیم ، نیاز داریم که به تنظیمات افزونه دسترسی پیدا کنید . حال باید به پیشخوان » تنظیمات » راه‌بری برگه‌ها بروید.

 

به‌صورت کلی این امکان را دارید که متن برای رفتن به صفحه قبلی یا بعدی، متن برای صفحه جاری، متن برای صفحات و … را سفارشی کنید و موارد دلخواه را در باکس روبه‌روی هر گزینه جایگذاری کنید.اگر به سمت پایین اسکرول کنید، می‌توانید بخش بعدی که مربوط به تنظیمات شماره بندی صفحات است را مشاهده کنید که شامل مواردی مانند نمایش ناوبری صفحه‌بندی حتی اگر یک صفحه وجود داشته باشد، استفاده از CSS و … را سفارشی کنید .در نهایت هنگامی که همه تغییرات را انجام دادید و تنظیمات افزونه را پیکربندی کردید ، باید حتما آنها را ذخیره کنید . در نتیجه روی گزینه “ذخیره تغییرات” کلیک کنید تا این موارد روی سایت پیاده سازی و ذخیره شوند.

 

افزودن کد افزونه به قالب

مثل هر چیز دیگری ، شما صفحه بندی تون رو ساختید و باید اون رو در یک گوشه از دنیای بیکران کسب و کار اینترنتی تون منتشر کنید . منظورم اینه که باید اون را با شورت کد یا کد کوتاه ، در قالب وبسایت اضافه کنیم . برای این کار باید وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و به پوشه مربوط به قالب فعال بر روی سایت خود بروید و خطی برای قدیمی‌ترین و جدیدترین صفحه‌بندی در فایل صفحه آرشیو پیدا کنید، سپس برچسب زیر را برای قرار دادن لینک پست قبلی و لینک پست بعدی اضافه کنید:

<?php wp_pagenavi(); ?>

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4.7 / 5. تعداد آرا : 3

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت