learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون afzasaz

آموزش ساخت دانشنامه در وردپرس به کمک 4 افزونه کاربردی

آموزش ساخت دانشنامه در وردپرس به کمک 4 افزونه کاربردی

به احتمال خیلی زیاد براتون جالب خواهد بود که بتونید در وردپرس دانشنامه درست کنید ! ساخت دانشنامه نیازمند فرایند های تقریبا پیچیده ایی هست که شما باید انجام دهید . یکی از مهم ترین راه کار هایی که میتوانید با استفاده از آن دانشنامه بسازید ، استفاده از افزونه های فوق پیشرفته در این زمینه است . شما با در اختیار داشتن یک سری اطلاعات میتواندی به راحتی دانشنامه خود را بسازید و دیگر نیازی به طی کردن اون پروسه (فرایند) ساخت دانشنامه ندارید . افزونه های کاربری و جالبی برای ایجاد دانشنامه در وردپرس وجود دارند که ما در این مقاله به معرفی 4 تا از اونها میپردازیم و توی این آموزش میخواهیم راجب همون افزونه ها صحبت کنیم .

 

اگر مباحث این چنینی براتون جالبه ، پس از قسمت نظرات کاربران اون رو با ما به اشتراک بگذارید تا مقالات با محوریت معرفی افزونه بیشتری در وبیت منتشر کنیم . همچنین اگر سوالی در مورد دنیای وبمستری داشتید یا در دنیای وردپرس به باگی برخورد کردید ، میتونید راه حل مشکلتون رو در آرشیو مقالات وبیت پیدا کنید و اگر هم پیدا نشد ، میتونید با تیم پشتیبانی وبیت ارتباط بگیرید ( از بخش نظرات کاربران یا ایمیل و … ) تا شما را بیشتر راهنمایی کنیم . همچنین چنانچه میخواهید در سایت خودتون دانشنامه بسازید اما نمیدونید چطوری ، این مقاله را تا انتهای آن دنبال کنید .

 

آموزش ساخت دانشنامه در وردپرس

همانطور که گفتیم ساخت دانشنامه در وردپرس نیازمند فرایند هایی هست که کمی پیچیده به نظر میرسند . پس ما هم مثل همیشه راه ساده تر رو به شما معرفی میکنیم . در ادامه 4 تا از بهترین مقالات رو بهتون معرفی میکنیم که استفاده از این افزونه‌ها به شما برای بخش دانش‌نامه سایتتان کمک بسیار زیادی خواهند کرد. افزونه هایی که قراره معرفی کنیم کاملا رایگان و در دسترس هستند . با مراجعه با مخزن وردپرس میتوانید آنها را مشاهده کنید .

 

4 پلاگین فوق العاده برای ساخت دانشنامه در وردپرس

 

اولین افزونه : Very Simple Knowledge Base

اولین افزونه‌ای که می خواهیم به شما معرفی کنیم ، پلاگین رایگان Very Simple Knowledge Base است. اگر قصد دارید که به دانشنامه سایت خود نظم و ترتیب اساسی بدهید ، توصیه می‌کنیم که حداقل یک بار این پلاگین را امتحان کنید. این پلاگین برای تنظیم صفحات دانش‌نامه از shortcode استفاده می‌کند. شما با استفاده از این شورت کدها می‌توانید به‌راحتی ظاهر صفحات دانش‌نامه را سفارشی‌سازی کنید و مورد دیگری که این کدها را مهم می‌کند این است که این افزونه با استفاده از همین کدها سرعت سایت شما را بالا نگه می‌دارد. معمولاً ستون‌ها، پست‌های نمایش سفارشی و تنظیمات نمایش دارای این شورت‌کدها می‌باشند.

 

Yada Wiki دومین افزونه کاربردی

دومین افزونه هم همان Yada Wiki است که اگر آن را بر روی لوکال هاست خود نصب کردید، یک گزینه‌ی جدید مطابق تصویر زیر به پیشخوان شما اضافه خواهد شد. در این قسمت شما به ویرایش و تنظیم صفحات دانش‌نامه‌ی سایت خود دسترسی خواهید داشت. این افزونه به شما این امکان را می‌دهد تا محتوا را بر اساس نوع ارسال، برچسب‌های سفارشی یا دسته‌بندی‌های مختلف تنظیم کنید. همچنین افزودن صفحه و محتوا اولویت خاصی ندارد، به‌بیان‌دیگر شما می‌توانید اول صفحات را بسازید و بعداً محتوا را به آن اضافه کنید. اگر شما از ویرایشگر کلاسیک وردپرس استفاده می‌کنید، یک سری دکمه برای کنترل دانش‌نامه‌ها در اختیارتان قرار می‌گیرد.

 

Knowledge Base for Documents and FAQs

اینکه شما بتوانید تنها با ( درگ اند دراپ ) کشیدن و رها کردن دکمه‌ها، به طرح دلخواه خود برسید یک ویژگی بسیار مهم به‌حساب می‌آید. اگر می‌خواهید ضمن حرفه‌ای بودن، کارکرد بسیار راحتی و ساده‌ای نیز تجربه کنید به شما افزونه‌ی Knowledge Base for Documents and FAQs را پیشنهاد می‌کنیم. این افزونه دارای نسخه رایگان و پولی است که شما می‌توانید نسخه رایگان آن را از مخزن وردپرس دانلود کنید. البته اگر بخواهید به امکانات بیشتری نیز دسترسی داشته باشید می‌توانید یک سری بسته‌های نرم‌افزاری را خریداری کنید و در کنار آن استفاده نمایید.

 

ساخت دانشنامه در وردپرس با RDP Wiki Embed (چهارمین افزونه)

آخرین افزونه ایی که قصد معرفی کامل آن را دارم افزونه کاربردی RDP Wiki Embed است. همانطور که بالاتر گفتیم ، این افزونه هم مانند سایر افزونه ها کاملاً رایگان است و کار کردن با آن بسیار ساده است. در این افزونه شما این امکان را خواهید داشت، سایت‌های خارجی را به سایت خود متصل کنید. این مورد برای سایت‌هایی که فعالیتشان به‌صورت بلاگ است بسیار مفید می‌باشد، چراکه دیگر، خواننده مجبور نیست برای دیدن اطلاعات، سایت شما را ترک کند. همچنین این امکان برای کاربران افزونه RDP Wiki Embed وجود دارد که ظاهر صفحات را مطابق با سلیقه خودشان تغییر دهند.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت