learndl triboon hostida

آموزش ساختن قالب فرزند (چایلد تم ) برای وردپرس با Child Themify

افزونه Child Themify

ظاهرا یکی از اساسی ترین کارهایی که هر وبمستر یا مدیر وبسایتی باید انجام بدهد ، اینه که سایت رو هنگامی که قراره بروزرسانی های افزونه ها، قالب یا خود وردپرس انجام بشه ، ایمن کنن ! منظورم از ایمن چیه ؟ ایمن اینجا به این معنا نیست که در برابر هکر ها و نفوذها سایت مون رو ایمن کنیم ، بلکه منظور اینه که شما باید احتمالاتی که قراره با اپدیت کردن قالب و خود وردپرس پیش بیاید را حدس بزنید . (داشتن قالب فرزند ) یا حداقل بتونید قبل از اینکه مشکلی در وبسایت تون پیش بیاد ، از اون جلوگیری کنید . در هر صورت ، اگر شما هم میخواهید از اتفاقات عجیبی که در هنگام بروزرسانی برای وبسایت ها میوفته ، دوری کنید لازمه که این مقاله رو تا انتهای آن بخونید و وبیت رو همراهی کنید .

 

آپدیت قالب ، مشکلات عظیمی که پس از آن به وجود میاید

توی این مقاله به صورت تخصصی تر راجب این صحبت میکنیم که چطوری از تغییراتی که در وبسایت اتفاق میوفته جلوگیری کنیم ! یا حداقل اون تغییرات رو از قبل بفهمیم و برای جلوگیری از آنها برنامه هایی بچینیم . آپدیت شدن قالب های خیلی خطرناکه ! اگر و تنها اگر ما تغییرات و کدهامون رو در پوشه فرزند قالب ذخیره نکنیم . قبلا هم روش ساخت پوشه فرزند یا چایلد رو برای قالب ، منتشر کرده بودیم . اما اون مقاله ساخت چایلد تم به روش دستی بود ! توی این پست قراره کار شما وبمسترهای عزیز رو کمی آسون تر کنیم . بیاید و برای ساختن یک چایلد تم با نصب یک افزونه ، کل کار رو به عنوان یک طراح سایت هندل کنید ! وبیت آموزش های بسیاری رو به این شکل برای شما وبمسترهای عزیز تهیه نموده است که شما میتوانید آنها را در ولاگ وبیت مشاهده کنید .

 

آموزش ساخت چایلدتم یا قالب فرزند در وردپرس

دیگه تا اینجا همگی میدونید همه تغییرات ظاهری ، بک اند و … که در طول پروژه بروی یک وبسایت اعمال میکنیم ، (اگر این تغییرات در قالب فرزند نباشه ، قطعا به مشکلات عجیبی در وبسایت بر میخوریم (:  ) . ساختن چایلد تم اولین کاریه که باید انجام بدید . دومین کار که خیلی مهم است ، اینه که تغییرات تون رو داخل چایلد تم بنویسید . روش کلی کار به این شکله که میتوانید فایل ها را در پوسته فرزند که از قالب مادر ایجاد کردید ، کپی کنید و سپس آنها را ویرایش کنید .

 

چطوری با افزونه Child Themify یک چایلد تم بسازیم ؟

افزونه create child theme مانند باقی افزونه های وردپرسی ، هم رایگان و هم در دسترسه ! میتونید اون رو از مخزن وردپرس پیدا کنید . پس از نصب و فعال کردن آن از بخش  نمایش> پیشخوان وردپرس میتونید اون رو ببینید که ایجاد شده ! تنها با چند کلیک می‌توانید پوسته فرزند را در سایت وردپرسی خود ایجاد کنید و دیگر نگران حذف تغییراتی که در قالب اصلی یا مادر لحاظ کردید نباشید. پس از وارد شدن به صفحه تظیمات افزونه، ابتدا قالب مادر دلخواه خود را انتخاب کرده سپس نامی برای پوسته فرزند نوشته و روی لینک Show advanced fields کلیک کنید. سپس در کادر های باز شده، نام نویسنده را مشخص کنید و فایل های مورد نظرتان راکه قصد دارید در پوسته فرزند کپی شود را انتخاب و روی دکمه create child theme کلیک کنید.

 

پیکربندی تنظیمات افزونه

بعد از اینکه این پلاگین رو نصب کردید ، باید بدونید که فایل های استایل و توابع اصلی تون  style.css و functions.php  در این افزونه ایجاد خواهند شد. حال وارد بخش نمایش> پوسته شوید و پوسته فرزندی که ایجاد کردید را مشاهده خواهید کرد. پوسته را فعال و تغییرات دلخواه خود را لحاظ، و فایل css را ویرایش کنید. کدهایی که در این فایل ها داشتید را حتما ، اینجا کپی کنید .

 

جمع بندی :

خب به انتهای این آموزش رسیدیم و مثل همیشه اول بابت خوندن کل مقاله تا انتهای آن تشکر میکنم و دوم ، باید بگم که شما به طور کلی یادگرفتید چطوری از مشکلات احتمالی که ممکنه در وبسایت تون پیش بیاد جلوگیری کردید . امیدوارم همه بروزرسانی های وبسایت تون رو با خیال راحت انجام بدهید . اگر این مقاله براتون مفید و کاربردی بود ، اون رو با دوستان و همکاران تون به اشتراک بگذارید . یادتون نره اگر سوالی در هر موردی داشتید ، میتوانید از قسمت نظرات کاربران از ما بپرسید .

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 4 / 5. تعداد آرا : 2

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت