آموزش رفع مشکل رفرش شدن و ریدایرکت صفحه ورود وردپرس
- آموزش • آموزش وردپرس
- ۱۳ تیر ۱۴۰۲
- 1,516 بازدید
ممکن است زمانی که قصد لاگین به پنل مدیریت وردپرس را دارید، صفحه ورود رفرش شود و ریدایرکت اتفاق بیفتد. این مشکل سبب میشود که دسترسی شما به بخش مدیریت وردپرس غیرممکن شود و نتوانید روی وب سایت خود کار کنید.
در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه مشکل رفرش شدن و ریدایرکت صفحه ورود وردپرس را رفع کنید.
توجه: اگر می خواهید مراحل پیشرفته این آموزش وردپرس را امتحان کنید، لطفا ابتدا یک نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کنید.
آنچه در این پست میخوانید
چه چیزی باعث بروز مشکل رفرش شدن و ریدایرکت صفحه ورود وردپرس میشود؟
مشکلات ورود میتوانند ناشی از خطاهای مختلف باشند؛ مانند خطای ایجاد اتصال پایگاه داده، خطای داخلی سرور، یا صفحه سفید. نوع دیگری از خطاهای ورود به سیستم زمانی است که صفحه ورود وردپرس شما رفرش شده و مجدد به همان صفحه هدایت میشوید.
تنظیمات نادرست URL وردپرس و تنظیم نشدن کوکیهای ورود به سیستم، رایجترین دلایلی هستند که باعث تغییر مسیر صفحه ورود و مشکل بهروزرسانی میشوند.
به طور معمول، زمانی که وارد سیستم میشوید، وردپرس نام کاربری و رمز عبور شما را تایید میکند و سپس یک کوکی ورود به سیستم را در مرورگر شما ذخیره میکند. پس از آن، شما را به قسمت مدیریت وردپرس هدایت میکند.
اگر وردپرس نتواند کوکی ورود به سیستم را به درستی تنظیم کند یا URL ناحیه مدیریت وردپرس شما نادرست باشد، به جای داشبورد مدیریت، دوباره به صفحه لاگین هدایت میشوید.
پاک کردن کوکی برای حل مشکل رفرش شدن و ریدایرکت صفحه ورود وردپرس
وردپرس از کوکیها برای احراز هویت استفاده میکند؛ بنابراین اولین قدم در عیب یابی مشکلات ورود به وردپرس ساده ترین مرحله است. باید کوکیها و کش مرورگر خود را پاک کنید.
برای این کار، در Google Chrome، روی منوی تنظیمات مرورگر کلیک نموده و در قسمت More Tools گزینه Clear Browsing Data را انتخاب کنید.
با این کار صفحه تنظیمات کروم با یک پنجره بازشو «Clear Browsing Data» روی صفحه نمایش داده میشود. از اینجا، باید گزینههای «Clear cookies and other site data» و «Cached images and files» را انتخاب کنید.
سپس روی دکمه «Clear data» کلیک کنید، با این کار گوگل کروم حافظه کش مرورگر را پاک میکند.
همچنین مطمئن شوید که مرورگر شما کوکیها را فعال کرده باشد. پس از انجام این کار، مرورگر خود را مجددا راه اندازی کنید و سپس سعی کنید به سیستم وارد شوید. این روش مشکل را برای اکثر افراد برطرف کند.
آپدیت کردن تنظیمات URL وردپرس
وردپرس دارای تنظیماتی برای URL وب سایت شما و URL نصب وردپرس شما میباشد.
اگر به بخش مدیریت وردپرس خود دسترسی داشتید، میتوانید این گزینه را در صفحه تنظیمات > عمومی مشاهده کنید.
اگر این URLها نادرست باشند، وردپرس شما را به صفحه ورود هدایت میکند. از آنجایی که نمیتوانید به بخش مدیریت وردپرس دسترسی داشته باشید، برای رفع این مشکل باید فایل wp-config.php را ویرایش کنید.
فایل wp-config.php یک فایل ویژه در وردپرس است که شامل تنظیمات مهم وردپرس میباشد. شما میتوانید با استفاده از یک نرم افزار کلاینت FTP یا از طریق File Manager در کنترل پنل هاست خود به آن دسترسی داشته باشید.
فایل wp-config.php را در پوشه اصلی سایت خود (public_html) پیدا خواهید کرد. فایل را ویرایش کنید و کد زیر را درست قبل از خط «That’s all, stop editing! Happy publishing» قرار دهید.
define('WP_HOME','https://www.example.com'); define('WP_SITEURL','https://www.example.com');
example.com را با نام دامنه خود جایگزین کنید. پس از آن، تغییرات خود را ذخیره نموده و فایل را دوباره در وب سایت خود آپلود کنید.
اکنون میتوانید دوباره برای ورود به پنل تلاش کنید. اگر مشکل رفع نشد، ادامه مراحل را طی کنید.
حذف فایل htaccess. در وردپرس
گاهی اوقات فایل htaccess. ممکن است دچار مشکل شود که میتواند منجر به خطاهای داخلی سرور یا خطای بازخوانی صفحه ورود گردد. با استفاده از یک کلاینت FTP یا از طریق برنامه File Manager در کنترل پنل هاست خود، به فایلهای وبسایتتان دسترسی داشته باشید.
پس از اتصال، فایل htaccess. موجود در پوشه public_html وب سایت خود را پیدا کرده و آن را به عنوان نسخه پشتیبان در سیستم خود دانلود کنید.
نکته: اگر از طریق File Manager هاست خود اقدام میکنید، ممکن است امکان مشاهده این فایل را به دلیل مخفی بودن نداشته باشید که ابتدا باید از قسمت تنظیمات فایل منیجر، امکان مشاهده فایلهای Hidden را فعال نمائید.
پس از آن، فایل htaccess. را از وبسایت خود حذف کنید. سپس، دایرکتوری wp-admin را باز کرده و اگر فایل htaccess. وجود دارد، آن را نیز حذف کنید.
اکنون میتوانید به وبسایت وردپرسی خود وارد شوید. اگر موفق شدید، به این معنی است که فایل htaccess. شما را از ورود به وردپرس باز میدارد.
پس از ورود به سیستم، به صفحه تنظیمات > پیوندهای یکتا در قسمت مدیریت وردپرس بروید و بدون ایجاد هیچ تغییری روی دکمه «ذخیره» کلیک کنید. این یک فایل htaccess جدید برای وب سایت شما ایجاد میکند.
غیرفعال کردن تمام افزونههای وردپرس
گاهی اوقات افزونهها میتوانند علت بروز مشکل باشند؛ به ویژه اگر بین دو افزونه تداخل وجود داشته باشد.
برای غیرفعال کردن تمام افزونههای وردپرس خود، با استفاده از یک کلاینت FTP یا از طریق برنامه File Manager در کنترل پنل هاست به سایت خود متصل شوید.
پس از اتصال، به پوشه /wp-content/ بروید. در داخل آن، پوشه ای به نام «plugins» را مشاهده خواهید کرد. در اینجا وردپرس تمام افزونه های شما را نگهداری میکند.
نام پوشه افزونهها را به «plugins_backup» تغییر دهید. با این کار تمام افزونههای وردپرس نصب شده در وب سایت شما غیرفعال میشود.
سپس تلاش کنید تا به وب سایت خود وارد شوید. اگر موفق شوید به این معنی است که یکی از افزونههای شما باعث ایجاد مشکل شده است.
به قالب پیش فرض برگردید
قالبهای وردپرس همچنین میتوانند پس از ارتقاء به نسخه جدیدتر وردپرس یا ارتقاء خود قالب، مشکل ایجاد کنند. برای اینکه بفهمید آیا این مشکل توسط قالب شما ایجاد شده است یا خیر، باید آن را غیرفعال کنید.
این فرآیند، مشابه غیرفعال کردن افزونهها است. با استفاده از کلاینت FTP یا از طریق File Manager در کنترل پنل هاست به وبسایت خود متصل شوید. سپس، باید به پوشه /wp-content/themes/ بروید و نام پوشه قالب فعال خود را به “theme_backup” تغییر دهید.
پس از انجام این کار، دوباره سعی کنید وارد سیستم شوید. اگر موفق شدید، این بدان معناست که موضوع شما باعث این مشکل شده است.
اکنون میتوانید یک نسخه جدید از قالب خود را دوباره نصب کنید تا ببینید آیا با این کار مشکل حل میشود یا خیر. اگر مشکل دوباره ظاهر شد، باید با پشتیبانی پوسته خود تماس بگیرید و یا سراغ قالب دیگری بروید.
امیدواریم این مقاله در رفع مشکل رفرش شدن و ریدایرکت صفحه ورود وردپرس به شما کمک کرده باشد.