نمودار ها (Chart) وسیله هایی هستند که با کمک آنها به راحتی می توان داده ها و اطلاعات آماری را به صورت گرافیکی نشان داد. شاید برای شما سوال پیش بیاید که داده ها چه ضرورتی برای نمودار ها دارند ؟ درواقع داده ها لازمه ی نمودارها هستند زیرا نمودارها در انتقال مفاهیم کاربردهای زیادی دارند . استفاده از نمودار ها مانند انتقال اطلاعات به روشی جالب تر ، جذاب تر و البته راحت تر و آسان تر است . در این مقاله وبیت قصد دارد که افزونه خاصی را به شما پیشنهاد دهد که با آن می توانید به راحتی هرچه تمام تر نمودارهای مختلف را برای داده ها طراحی کند . از ویژگی های این افزونه ، ایجاد نمودار با خاصیت های واکنش گرا و ریسپانسیو است که همین ویژگی این افزونه را متمایز میکند.
افزونه وردپرس رسم نمودار WordPress Charts
برای رسم و طراحی هرچه دقیق تر نمودارها این افزونه عملکردی بسیار عالی داشته است. همچنین دارای طرح هایی است که از قبل ساخته شده اند. افزونه WordPress Charts به شما این امکان را می دهد که به آسانی از طرح ها و نمودارهای گرافیکی زیبا استفاده کنید . این افزونه بر پایه ابزارهای قدرتمندی مانند HTML5 شکل گرفته است . نکته مهم دیگری درباره این افزونه وجود دارد که این روزها نقاط قوتش را پوشش میدهند . نکته مهم افزونه WordPress Charts این است که پویا و زنده بوده و زمانی که کاربر به مرور صفحه می پردازد آمار دقیقی را نشان می دهد. به طور زنده و ثانیه به ثانیه این افزونه کار خواهد کرد .
نحوه استفاده از این افزونه:
شما برای کار با این افزونه ابتدا باید آن را نصب و فعال کنید . این افزونه را میتوانید در سایت های مختلف مشاهده کنید . همچنین این پلاگین در مخزن وردپرس وجود دارد. بعد از فعالسازی افزونه قسمتی با نام “رسانه” برای شما ایجاد می شود . حال بروی آن کلیک کنید. در قسمت تنظیمات باید نمودارخود را انتخاب کنید . بعد از انتخاب نمودار ف باید کد کوتاه (شورت کد) آن را کپی کنیدو در جایی که قصد دارید نمودار را نشان دهید پیست کنید. نمودار موردنظر خود را انتخاب کنید و اعداد سفارشی خود را وارد کنید.
تنظیمات مهم قسمت ابزارک افزونه WordPress Charts
Widget Title: نامی برای ابزارک خود انتخاب کنید.
Chart Title: نامی که البته نمایش داده نمیشود برای این نمودار سفارشی بنویسید.
Introduction: برای نموداریک معرفی یک بندی بنویسید.
Type: یکی از نمودارهای از پیش تعیین شده را انتخاب کنید.
Labels: برای نمودارهای خطی و میله ای کاربرد دارد.
Data or Datasets: داده ها و اعداد خود را در این قسمت وارد کرده و با علامت کاما (,) از هم جدا کنید.
Colors: رنگ کدهای دلخواه خود را برای استفاده در نمودارها وارد کرده و با علامت کاما (,) از هم جدا کنید.
Chart Desxription: چند پاراگراف برای نمودار خود نیز توضیح دهید تا در ابزارک و در زیر نمودار نمایش داده شود.