learndl خرید رپورتاژ آگهی - تریبون

آموزش صفر تا صد تولید محتوا برای کسب درآمد آنلاین

اگر اهل گشت‌‍وگذار در اینترنت و فضای مجازی باشید، حتما متوجه ارتقاء سطح محتواها شده‌اید. به خصوص کسانی که برای کسب‌وکارشان تولید محتوا می‌کنند. اگر شما هم صاحب یک کسب‌وکار هستید یا می‌خواهید بیزینس خود را شروع کنید، باید محتوا باکیفیت تولید کنید. برای این کار، باید موارد مختلف مانند سناریونویسی، فیلم‌برداری، تدوین و حتی آهنگ گذاری روی فیلم را بلد باشید. در ادامه مطلب، صفر تا صد تولید محتوا برای کسب درآمد آنلاین را باهم مرور خواهیم کرد.

 آموزش صفر تا صد تولید محتوا برای کسب درآمد آنلاین

چرا همه کسب‌وکارها به محتوای ویدیویی نیاز دارند؟

ویدئو یک رسانه بسیار قدرتمند است. با تولید محتوای ویدیویی، شما می‌توانید داستان کسب‌وکارتان را بازگو کنید، محصولاتتان را معرفی کنید، تبلیغات راه بیندازید، مشتری جذب کنید و هزاران کار دیگر. با این مدل محتوا، شما می‌توانید ارتباط عمیق‌تری با مشتریان و مخاطبینتان برقرار کنید. با استفاده از ابزارهای مختلف مانند موسیقی یا افکت، می‌توانید افراد بیشتری را جذب و آن‌ها را تا انتهای ویدیوهایتان، هدایت کنید.

بازاریابان محتوا، همگی روی تولید ویدیو و بازاریابی بر اساس آن‌ها، تاکید فراوان دارند. اگر یک ویدیو باکیفیت بسازید،  آن را در پلتفورم‌ها و موقعیت‌های مختلف، بارها و بارها استفاده خواهید کرد. می‌توانید آن را در شبکه‌های اجتماعی خود مانند اینستاگرام یا لینکدین بارگذاری کنید. می‌توانید از اینفلوئنسرها بخواهید محتوای شما را به اشتراک بگذارند. می‌توانید سراغ یوتیوب بروید و ویدیو را در آن به نمایش بگذارید یا حتی یک کانال اختصاصی در آپارات بسازید و ویدیوهای‌تان را آنجا بارگذاری کنید. با ساخت یک محتوای ویدویی باکیفیت، هزاران راه برای جذب مشتری پیش پای شما به جود خواهد آمد.

 

آموزش تولید محتوای ویدیویی

حالا که درباره اهمیت این مدل محتوا صحبت کردیم، وقت آن است که سراغ آموزش محتوای این چنینی برویم. برای آنکه بتوانید محتوای باکیفیت بسازید، ابتدا باید چند چیز را مشخص کنید. اولین مورد، مشخص کردن مخاطب شماست. در ادامه موارد مهم در تولید محتوا را بخوانید.

 

برای چه کسی با چه هدفی؟

همانطور که در مقدمه به آن اشاره کردیم. ابتدا باید مشخص کنید که برای چه کسی می‌خواهید محتوا بسازید؟ مخاطب شما چه ویژگی‌هایی دارد. مثلا مخاطب شما خانم‌های خانه‌دار هستند. پس، باید ویدویی بسازید که به مذاق خانم‌های خانه‌دار خوش بیاید. بعد باید هدف ویدیو را مشخص کنید. آیا محتوای شما طنز است و فقط می‌خواهید با آن، خانم‌ها خانه‌دار را سرگرم کنید؟ یا یک فروشگاه لوازم خانه و آشپزخانه دارید و می‌خواهید با ویدیویی که می‌سازید، یک محصول را معرفی کنید و آن را بفروشید؟ به این موارد خوب فکر کنید.

 

سناریو یا چه کار می‌خواهم بکنم؟

بعد از آنکه مشخص کردید مخاطب شما کیست و هدف شما از تولید محتوا چیست، حالا باید سراغ نحوه تولید محتوا بروید. سناریو را بنویسید. چه محصولی را می‌خواهید نشان بدهید؟ چه چیزهایی می‌خواهید درباره آن بگویید؟ از مخاطب می‌خواهید چه کاری انجام دهد؟ در کجا می‌خواهید فیلم‌برداری کنید؟ شروع و پایان کار باید چطور باشد؟ به تمام این سوالات پاسخ بدهید و جواب آن‌ها را ریز و با جزئیات بنویسید. سناریو را چندبار بخوانید تا اشکالات آن مشخص شود. خلاقیت را فراموش نکنید.

 

یک، دو، سه، ضبطه!

بعد از آنکه سناریو را مشخص کردید و متنی که می‌خواهید در ویدیو بگویید را تمرین کردید، فیلم‎برداری را شروع کنید. برای فیلم‌برداری، چند نکته را در نظر بگیرید. نکته اول این است که در یک مکان ساکت فیلم‌برداری کنید که صدای اضافی در ویدیو شما وجود نداشته باشد و باعث حواس‌پرتی بیننده نشود. در یک مکان پرنور فیلم‌برداری کنید. اگر بودجه کافی دارید، یک میکروفون بخرید تا صدای باکیفیتی داشته باشید. به یک برداشت اکتفا نکنید. چندبار فیلم را ضبط کنید تا خیالتان راحت باشد که همه چیز، درست و بدون اشکال ضبط شده است.

متنی که می‌خواهید بگویید را چندین بار تمرین کنید تا به اصطلاح، تپق نزنید. ظاهری تمیز و آراسته داشته باشید تا مخاطب، از دیدن شما حس خوشایندی داشته باشد. همینطور، حواستان باشد که در مکان شلوغ فیلم‌برداری نکنید. تا حد امکان سعی کنید که مکان خلوت و تمیز را برای ضبط فیلم، انتخاب کنید.

 

تدوین آقا!

تدوین و آهنگ گذاری روی فیلم را فراموش نکنید. با تدوین کردن، می‌توانید جلوه‌های ویژه به ویدیو خود اضافه کنید. همینطور، قسمت‌های اضافی یا تکه‌هایی که مشکل دارند را حذف کنید. همینطور، می‌توانید یک آهنگ خوب برای هدایت مخاطب تا آخر محتوا، انتخاب کنید. با تدوین کردن، ویدیو شما ظاهری مرتب و پیرایش شده پیدا و افراد زیادی را جذب خود می‌کند.

 

آهنگ گذاری روی فیلم

برای آهنگ گذاری روی فیلم باید به چند نکته دقت کنید. اول آنکه آهنگ شما باید با محتوایی که درست کرده‌اید، همخوانی داشته باشد. به احساس آهنگی که انتخاب کرده‌اید و محتوای خود توجه کنید. اگر محتوای شما، ترسناک است، نمی‌توانید یک آهنگ شاد روی آن بگذارید. اگر قرار است در محتوایتان، مخاطب را کنجکاو کنید، پس باید آهنگی را انتخاب کنید که این کار را برایتان انجام می‌دهد.

نکته دوم این است که نباید صدای آهنگ، از صدای شما بلندتر باشد. آهنگ قرار است حواس مخاطب را جمع محتوای شما کند. اگر صدای آهنگ بیشتر از صدای شما باشد، مخاطب حواسش از شما پرت می‌شود و به آهنگ توجه می‌کند. از طرف دیگر، اگر صدای آهنگ بیش از حد باشد، حس ناخوشایندی خواهد داشت و به احتمال زیاد مخاطب، دیگر ادامه ویدیوتان را تماشا نمی‌کند.

نکته سوم نیز مهم است. باید به کیفیت آهنگ توجه کنید. اگر کیفیت صدا بد و گوش خراش باشد، کاربر به هیچ عنوان ویدیو شما را نگاه نخواهد کرد. شاید دیگر اصلا سراغ ویدیوهای شما نیاید. پس یک آهنگ باکیفیت را انتخاب کنید تا مخاطبین خود را از دست ندهید.

در این مطلب، به صورت مختصر درباره آموزش صفر تا صد تولید محتوا برای کسب درآمد آنلاین صحبت کردیم. به پرسونای مخاطب، هدف محتوا، سناریونویسی، نکاتی برای فیلم‎برداری، تدوین و آهنگ گذاری روی فیلم اشاره کردیم و نکات مهم و ضروری را یادآور شدیم. فراموش نکنید در دنیای محتوا امروزی، کیفیت و خلاقیت حرف اول را می‌زند. دنبال ایده‌های جدید باشید و سراغ کارهای تکراری نروید. تا جایی که می‌توانید کیفیت کار را بالا ببرید. به این دو نکته دقت کنید، شاید محتوای وایرال شده بعدی، محتوای شما باشد!

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت