آموزش بازگردانی ووکامرس به نسخه قبلیش در وردپرس

آموزش بازگردانی ووکامرس به نسخه قبلیش در وردپرس

در این مقاله میخواهیم راجب یه چیزی صحبت کنیم که شاید 90 درصد شما با آن مشکل مواجه شدید . تابحال شده که ووکامرست بپره و بخوای دوباره اون رو بازگردانی کنی ؟؟ میدونید که ووکامرس یک سیستم خرید و فروش یا بهتره بگیم که یک پلاگین فروشگاهی برای سایت های فروشگاهیه ! خب حالا بازگردانی ووکامرس به چه دردی میخوره و اصلا چرا باید اهمیت داشته باشه ؟ بزارید اینطوری بگم که ووکامرس یعنی کل اطلاعات مالی سایت شما و اطلاعات مشتریان شما ! پس برای یک فروشگاه و برای یک فروشنده ، اطلاعات مالی برای تجزیه و تحلیل خیلی مهمه ! از طرفی هم داشتن اطلاعات جامع و کافی نسبت به مشتریان خود ، بسیار کمک کننده خواهد بود .

 

اهمیت ووکامرس به زبان ساده تر

همانطور که در بالاتر گفتیم ، ووکامرس یک افزونه فروشگاهی است . همچنین باید عرض کنم که woocommerce یکی از معروف‌ترین و محبوب ترین افزونه‌های وردپرسی است که به شما این امکان را می‌دهد تا به‌راحتی فروشگاه اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید. به طور کلی تر در این مقاله راجب روش های بازگردانی ووکامرس صحبت میکنیم . تا همینجاشم همگی از اهمیت ووکامرس مطلع شدید ! خب پس برای یادگیری بیشتر ، وبیت را تا انتهای این مقاله همراهی کنید . چنانچه سوالی داشتید میتوانید از قسمت کامنت های پایین صفحه یا همان نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید .

 

بازگشت به نسخه قبلی ووکامرس

در ادامه به شما راه کار هایی را ارائه داده ایم که با استفاده از آنها میتوانید نسخه woocommerce خود را بازگردانی کنید . فقط کافیست که مراحل زیر را دنبال کنید . چنانچه سوالی در مورد هر کدام از روش های بازگردانی ووکامرس داشتید ، میتوانید از قسمت کامنت ها بپرسید .

 

1 – ابتدا افزونه ووکامرس را حذف کنید !

شاید بعضیا براشون سوال پیش بیاد که چرا باید افزونه ووکامرس رو حذف کنیم ! اونم زمانی که به بازگردانی آن فکر میکنیم . اما باید بگم که شما برای بازگردانی باید اطلاعات در حال حاضر را حذف کنید. خب اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که افزونه فعلی را غیرفعال و سپس حذف کنید. برای این کار وارد لوکال هاست خود شوید و از بخش پیشخوان» افزونه‌ها» افزونه‌های نصب‌شده را انتخاب کنید؛ سپس افزونه woocommerce را غیرفعال و حذف نمایید.

 

2 – نسخه قبلی بک آپ ووکامرس را آپدیت کنید

بعد از پشت سر گذاشتن مرحله اول ، قدم دوم اینطوریه که باید بک‌آپ قبلی دیتابیس فروشگاه اینترنتی رو بازگردانی کنید ، اگر قبل از آپدیت کردن woocommerce به نسخه جدید از دیتابیس خود، یک نسخه پشتیبانی تهیه‌کرده‌اید آن را بازگردانی کنید.

 

3 – نسخه قبلی ووکامرس را دانلود کنید

در این مرحله شما باید نسخه قبلی woocommerce رو داشته باشید . برای این کار وارد صفحه این افزونه در wordpress.org شوید و از قسمت راست صفحه Advanced View را انتخاب کنید. با انتخاب گزینه گفته‌شده، یک صفحه مانند تصویر زیر برای شما باز خواهد شد که شما می‌توانید از قسمتی که در تصویر مشخص‌شده، ورژن موردنظر خود را انتخاب کنید و بر روی Download کلیک کنید تا نسخه موردنظرتان دانلود شود.

 

4 – نصب نسخه قبلی ووکامرس

پس از تمام مراحل بالا ، باید وارد لوکال هاست یا هاستینگ خود شوید و از بخش افزونه‌ها» افزودن، نسخه موردنظر خود را آپلود و آن را بر روی سایت خود نصب کنید. بعد از اینکه افزونه را نصب کردید ، در قدم آخر باید آن را فعال نمایید . مورد بسیار مهمی که شما هنگام بازگردانی ووکامرس به نسخه قبلی باید به آن توجه ویژه داشته باشید، مرحله دوم یعنی همان بک‌آپ از دیتابیس است. قبل از اعمال هر تغییری، بررسی کنید و مطمئن شوید که آیا نسخه بانک اطلاعاتی WooCommerce به‌روز شده است یا نه. به‌بیان‌دیگر شما نیاز به بازیابی بانک اطلاعاتی خود از نسخه قبلی WooCommerce نیز دارید تا مطمئن شوید همه‌چیز به‌درستی صورت می‌گیرد.

 

حذف کامل اطلاعات ووکامرس

در زمان غیرفعال کردن ووکامرس چندین راه پیش روی شما هست که میتوانید بسته به نظر خود آن را انجام دهید . یکی از آنها این است که شما ووکامرس را از قسمت افزونه‌ها غیرفعال و سپس حذف کنید . (تقریبا ساده ترین و بهترین راه هم همینه ) در این روش درواقع تنها افزونه حذف می‌شود و تمامی اطلاعات فروشگاه اینترنتی شما مانند تنظیمات، سفارشات، محصولات، صفحات و … هنوز در بانک اطلاعاتی سایت شما وجود دارند . اما ممکن است شما بخواهید تمامی اطلاعات فروشگاه را مانند محصولات و داده‌های سفارش حذف نمایید، که در این صورت باید بتوانید پرونده wp-config.php سایت را تغییر دهید. برای این کار باید وارد پوشه wp-config.php شوید و کد زیر را در آن قرار دهید. حالا برای دیدن نتیجه کلی کار ، woocommerce را غیرفعال و حذف کنید . مشاهده خواهید کرد که تمامی داده‌ها نیز حذف خواهد شد.

 

define( 'WC_REMOVE_ALL_DATA', true);

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 0 / 5. تعداد آرا : 0

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود

هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !

همکاران وبیت