learndl triboon hostida

آموزش افزایش منابع هاست وردپرس با تغییر فایل php.ini

روش های افزایش منابع هاست وردپرسی

اکثر اوقات ، به باگ ها و خطاهایی بر میخوریم که به دلیل مشکلات سروری یا عدم افزایش منابع هاست و … هستند . میدونید که برخی خطاها مانند خطای 500 به دلیل نبود حافظه یا کافی نبودن منابع هاست رخ می دهند . به همین دلیل تصمیم گرفتیم که مقاله ایی رو در این باره منتشر کنیم تا شما از روش های افزایش منابع هاست با خبر شوید . برای کسب اطلاعات بیشتر ، پیشنهاد میکنم که وبیت رو تا انتهای این مقاله همراهی کنید . چنانچه سوال یا ابهامی در این موضوع داشتید ، از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید.

 

در پاراگراف بالا ، راجب مشکلاتی صحبت میکردم که در برخی مواقع شما با آنها مواجه میشوید . مانند ارورهای صفحه سفید و ارور 500 . میدانید که برای رفع چنین مشکلاتی ، چندین راهکار برای شما وجود دارد .  راهکار حل چنین مشکلاتی، افزایش منابع هاست با ویرایش فایل php.ini است. ارورهای گفته‌شده در رابطه با منابع سایت شما می‌باشد، به این صورت که منابع کنونی سایت شما ظرفیت این حجم استفاده شما را ندارد و برای شما ارور ارسال می‌کند، در این رابطه یک گزینه به اسم MultiPHP INI Editor درهاست شما موجود است که با استفاده از آن قادر خواهید بود منابع سایت خود را ویرایش کنید و مقدار حافظه دلخواه خود را در آن وارد کنید.

 

افزایش منابع هاست با ویرایش فایل php.ini

برخی از هاست‌ها گزینه‌ای در پنل مدیریتی شما با عنوان MultiPHP INI Editor قرار داده‌اند که شما با استفاده از آن قادر خواهید بود منابع سایت خود را تغییر دهید اما برخی دیگر از هاست‌ها این امکان را در اختیار شما قرار نمی‌دهدند و شما برای افزایش منابع سایت خود باید از مدیر هاست خود بخواهید این مقدار را برای شما افزایش دهند.

 

حال اگر شما این گزینه را در اختیاردارید باید بعد از ورود به پنل مدیریتی‌هاست C_Panel خود از قسمت Sostware گزینه‌ی MultiPHP INI Editor را که در تصویر زیر برای شما مشخص‌شده است انتخاب نمایید.

 

افزایش منابع وردپرس در وبیت

 

ویرایشگر منابع سایت

بعدازاینکه شما گزینه‌ی بالا را از قسمت ذکرشده انتخاب کردید با صفحه‌ای مانند تصویر زیر مواجه خواهید شد که باید در این صفحه به سمت پایین اسکرول کنید تا گزینه‌ی مربوط به حافظه را مشاهده کنید.

 

آموزش افزایش منابع وردپرس

 

افزایش حافظه سایت

زمانی که شما به سمت پایین اسکرول کردید باید در قسمت Memory_limit مقدار حافظه را به 1024M تغییر دهید تا دیگر با مشکلاتی از این قبیل مواجه نشوید. حتماً این موضوع را به یاد داشته باشید که هر دو عدد 30 و 60 را که در تصویر بالا در مربع قرمزرنگ برای شما مشخص‌شده را به 90 تغییر دهید.

 

آموزش تغییرات فایل php.ini

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 5 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

معتقدم ، با اندگشتان آماده به تایپ و ذهن پر از ایده های ناب میتوانم دنیای خودم رو عوض کنم . محمدحسین هستم دانشجوی نرم افزار ، طراح وب سایت ، تولید کننده محتوای وبمستری و هر موضوعی در زمینه IT ، طراح رابط کاربری و تجربه کاربری و ...

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت