آموزش ارسال ایمیل با استفاده از کدهای php (آموزش برنامه نویسی)
- آموزش • آموزش وبمستر
- ۲۴ اسفند ۱۴۰۱
- 2,108 بازدید
خیلی از وبمسترها ، از ما راجب بهترین افزونه ارسال ایمیل پرسیده اند و به دنبال بهترین افزونه برای انجام این کار هستند . برای کارهایی با چنین سطوحی ، بهتر است که از افزونه استفاده نکنیم . مثلا اگر قراره که فقط و فقط ایمیل ارسال کنیم دیگه چه نیازی به استفاده از افزونه خواهیم داشت ؟ اما زمانی ممکن است شما بخواهید علاوه بر ارسال ایمیل ، امکاناتی از قبیل مدیریت و دریافت ایمیل را هم برای سایت خود فراهم کنید. برای انجام چنین اموری نیاز به استفاده از افزونه خواهید داشت . حال اگر شما هم جز اون دسته از وبمسترها هستید که ترجیح میدهید از php برای ارسال ایمیل استفاده کنید ، بهتر است وبیت را تا انتهای این مقاله همراهی کنید .
آنچه در این پست میخوانید
آموزش ارسال ایمیل با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP
اگر تمام مراحلی که در ادامه خواهیم گفت را مرحله به مرحله ، به درستی پیش ببرید و در نهایت از کد ما به نحو احسنت استفاده کنید ، میتوانید بدون وجود هیچ مشکلی امکان ارسال ایمیل را برای سایت خود فراهم کنید . در واقع برای انجام اینکار بهراحتی از تابع mail()، برای ارسال ایمیلهای خود استفاده خواهید کرد . نکته حائز اهمیت این است که حتماً از فعال و روشن بودن سرویس SendMail خود مطمئن شوید.
آموزش فعال کردن سرویس Sendmail برای ادامه کار
به خوبی به یاد داشته باشید که برای روشن کردن این سرویس باید حتماً یوزر مدیرکل را داشته باشید. در گام اول باید وارد پنل مدیریتیهاست خود شوید و وارد قسمت Emails» Mail Service Control شوید. با کلیک کردن بر روی گزینه موردنظر یک صفحه برای شما باز خواهد شد که میتوانید با استفاده از گزینههایی که در آنجا قرار دارد Mail Service را فعال یا غیرفعال کنید.
مرحله بعدی : ساخت یک فایل تست برای PHP Mail
همانطور که در تایتل (عنوان) مشاهده میکنید ، به گام دوم رسیدیم . برای انجام تمام و کمال این بخش ابتدا باید یک پوشه PHP Mail Script بسازید و آن را در public_html قرار دهید. (همانطور که همگی میدانید ، برای ساختن چنین پرونده ایی باید وارد پنل هاست خود بشوید و از بخش File Manager، Go to File Manager را انتخاب کنید ) در نهایت ، باید با کلیک کردن بر روی “Add New” یک فایل جدید بسازید. حالا باید یک اسم برای این پوشه انتخاب کنید و بر روی “Create” کلیک کنید. حتما از قایل جدید یک کپی بگیرید . ( از آن یک داپلیکیت تهیه کنید )
<?php
ini_set( 'display_errors', 1 );
error_reporting( E_ALL );
$from = "[email protected]";
$to = "[email protected]";
$subject = "Checking PHP mail";
$message = "PHP mail works just fine";
$headers = "From:" . $from;
mail($to,$subject,$message, $headers);
echo "The email message was sent.";
?>
در آخرین مرحله ، شما با اضافه کردن کد بالا ، میتوانید ارسال ایمیل را برای سایت خود انجام دهید . (بهجای YourDomain: اسم دامنهای که استفاده میکنید و testmail: اسم فایلی که ساختید را وارد کنید.) برای اطلاع بیشتر راجع به کد بالا پیشنهاد میکنم که حتما تا انتهای مقاله با ما همراه باشید .
- خطوط اول برای نمایش خطاهای احتمالی در ارتباط با فایل ایجاد شده هستند .
ini_set( ‘display_errors’, 1 );
error_reporting( E_ALL ); - ایمیل ارسال کننده در خط زیر نمایش داده میشود:
$from = “[email protected]”; - قسمت بعدی مربوط به ایمیل پذیرنده است، ایمیل کاربر را در این بخش وارد نمایید:
$to = “[email protected]”; - عنوان ایمیل را در این بخش وارد کنید:
$subject = “Checking PHP mail”; - شما این امکان را دارید که در این قسمت متن ایمیل را وارد نمایید:
$message = “PHP mail works just fine”; - این خط مربوط به اطلاعات بسیار ضروری مانند آدرس فرستنده و موارد دیگر است:
$headers = “From:” . $from; - اجرای فایل PHP Mail با استفاده از قطعه کد زیر اتفاق خواهد افتاد:
mail ($to,$subject,$message,$headers); - و در آخر نیز اگر اسکریپت بهدرستی اجرا شده باشد این پیغام نمایش داده خواهد شد:
echo “The email message was sent.”;