آموزش اجرای NPS در سایت وردپرسی با استفاده از افزونه
- اخبار
- ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
- 1,607 بازدید
توی این مقاله ، قراره راجب پیاده سازی و اجرای NPS در سایت وردپرسی صحبت کنیم . بعضی از وبمسترها ، در مورد روش های پیاده سازی و اجرای ان پی اس ها از ما سوالاتی رو پرسیده بودند ، اما اجرای این NPS در یک سایت وردپرسی رو نمیشه در قالب یک جواب کوتاه برای آنها توضیح داد . در نتیجه یک بار برای همیشه (تا زمانی که بند بند این مقاله کاربردی و متناسب با روش های نوین وبمستری باشه ) اجرای NPS هارو در سایت وردپرسی توضیح میدهیم و امیدواریم که به خوبی از آن استفاده کنید . همچنین ممکنه که دوستان و همکاران تون نیاز به خوندن چنین مقاله ایی رو حس کنند . با ارسال این مقاله برای آنها میتوانید به آنها کمک کنید . امیدواریم تا انتهای این مقاله وبیت رو همراهی کنید . چنانچه که سوالی داشتید ، از قسمت نظرات کاربران با ما به اشتراک بگذارید .
آنچه در این پست میخوانید
معرفی و آموزش کار با افزونه nps-computy
بزارید اول بگم که اصلا NPS چیه و دقیقا به چه دردی میخوره ؟ همگی میدانیم که اگر شما از نظر کاربران خود نسبت به سایت خود باخبر باشید، میتواند کمک زیادی به پیشرفت سایت شما داشته باشد . درواقع شما میتواند از نظر کاربر برای بهبود کارایی سایت خود استفاده کنید؛ این کار را میتوانید با استفاده از یک شاخصه عملکرد یا NPS انجام دهید.
کارکرد NPS به چه صورت است
حالا اصلا این NPS چطوری قراره توی یک سایت کار کنه ؟ به چه روشی میتونیم اون رو پیاده سازی کنیم اصلا ؟ ان پی اس هارو برای سایت های وردپرسی ، به راحتی میتونید با افزونه پیاده سازی کنید . توی این مقاله هم ما به شما افزونه ایی رو معرفی خواهیم کرد . به زبان ساده و عامیانه ، NPS به شما کمک میکند که یک شاخصه را به سایت خود اضافه کنید . اینطوری به کاربر این امکان را می دهید تا از بین 0 تا 10 یک امتیاز را به قسمت های مختلف سایت شما بدهند.
افزونه NPS وردپرس
همانطور که گفتیم ، قراره این ان پی اس هارو با کمک افزونه های وردپرسی ، اجرا کنیم . تنها افزونه ایی که واقعا هم جذابه و هم کاربردی ، افزونه nps-computy است. این افزونه به شما این امکان را میدهد که NPS را روی سایت وردپرسی خود اجرا کنید. nps computy یک افزونه رایگان و در دسترس است که شما میتوانید آن را از مخزن وردپرس یا سایت WordPress.org دانلود کنید . دقت کنید که این افزونه مثل بقیه افزونه های دیگه ، ترجمه نشده . در نتیجه شما باید با زبان انگلیسی آن کار کنید. اما تا حدودی همه جاهای افزونه رو به شما آموزش می دهیم تا هیچ کدوم از قسمت های این افزونه مبهم به نظر نرسد .
کار با افزونه NPS Computy
همانطور که میدانید ، شما میتونید این افزونه رو به همه قسمت های سایت خود اضافه کنید. برای اضافه کردنش شما فقط نیاز به یک شورت کد دارید. از شورت کد زیر برای قرار دادن شاخص NPS در محتوا استفاده کنید: [nps-computy] برای قرار دادن این شاخص در قالب هم میتوانید وارد پیشخوان » نمایش » ویرایشگر پوسته شوید و قطعه کد زیر را در هر جایی از قالب که خواستید قرار دهید:
<?php echo do_shortcode( '[nps-computy]' ); ?>
بررسی تنظیمات افزونه NPS
Title
در این قسمت شما باید عنوان موردنظر خود را وارد کنید تا در بالای باکس نمایش داده شود، این گزینه مربوط به سر تیتر کلی است؛ مثلاً میتوانید ” امتیاز شاخص عملکردی NPS” را در این بخش وارد کنید.
Text Under The Title
متن زیر تیتر را باید در این قسمت جایگذاری کنید، بهعنوانمثال میتوانید عبارت “لطفاً میزان رضایتمندی خود را از 0 تا 10 در این قسمت مشخص کنید”. هر متن دلخواهی را میتوانید در این بخش قرار دهید.
(The Text Of The Question That Needs Improvement (If Answer From 0-9
درصورتیکه کاربر امتیاز کمتر از 10 به شما داده باشد، میتوانید در این بخش متنی را وارد کنید و سؤالی در مورد بخشی که نیاز به بهبود دارد از آن بپرسید.
Thank-you Text After The Client’s Response
بعدازاینکه کاربر امتیاز موردنظر خودش را وارد کرد یک پیغام تشکر برای آن ارسال میشود که میتوانید متن این پیغام را در این قسمت وارد کنید و آن را سفارشیسازی کنید.
Thank You Text For The Highest Score
در این بخش باید یک متن برای تشکر از کاربرانی که به شما امتیاز کامل یعنی 10 میدهدند، قرار دهید.