learndl zhaket triboon webaidin هاستیدا

بهترین شیوه های قفل نرم افزاری قفل سی دی چاپ و رایت سی دی

در حال حاضر ارائه شیوه های مختلف جهت قفل گذاری محتوای دیجیتال جهت جلوگیری از کپی برداری محصولات آموزشی ، تولید کنندگان محتوا را با سردرگمی رو به رو کرده است.

در این مقاله قصد داریم تا توضیحاتی در مورد شیوه های مختلف قفل گذاری نرم افزاری و سخت افزاری بدهیم و بعد از آن شیوه های مختلف نشر و توزیع محتوای مالتی مدیا بر بستر سی دی و اینترنت را بررسی و توضیح خواهیم داد.

قبل از هر چیز انواع داده های قابل قفل گذاری و ارائه را بررسی می کنیم.

داده های مالتی مدیا بسته به نوع آموزش به داده های تصویری ، صوتی ، متنی و یا ترکیبی از آن های تقسیم می شود. عمدتاً آموزش های ارائه شده جهت پخش در دستگاه های ویدئو پلیر خانگی ، لب تاب ها و کامپیوتر ها، و جدیداً در گوشی های موبایل و تبلت ارائه می شوند.

جهت ارائه محصول بر روی هر دستگاه قفلی مخصوص نوشته می شود. هر دستگاهی سیستم عامل خاص خود را دارد و جهت جلوگیری از کپی برداری محصول بسته به نوع دستگاه پخش کننده آن از الگوریتم های خاص استفاده می شود. ولی از این رو که بیشتر از کامپیوتر و سیستم عامل ویندوز جهت کپی برداری محصولات استفاده می شود الگوریتم های بیشتر برای ویندوز نوشته شده اند.

کامپیوترها سیستم عامل های متفاوتی از قبیل ویندوز ، مکینتاش، لینوکس دارند. در انواع سیستم عامل ها کپی کردن داده ها به سادگی چند کلیک هستند. در نتیجه برای جلوگیری از کپی داده ها الگوریتم هایی از قبیل مخفی سازی داده ها، افزایش حجم مجازی و …. استفاده می شود.

همچنین جهت جلوگیری از کپچر اسکرین مانیتور کامپیوترها الگوریتم هایی خاص به برنامه های قفل گذاری اضافه می شود که در نتیجه آن ها از فیلمبرداری نرم افزاری از دسکتاب جلوگیری می شود. نرم افزارهایی مانند Camtasia و bandicam و … از نرم افزارهای معروف این کار می باشند.

سیستم عامل های اندروید و ios که مخصوص گوشی های موبایل هستند برنامه نویسی متفاوتی را می طلبند.

در نهایت نکته ای که باید متوجه آن باشید این است که میتوان گفت با توجه به تنوع بالای دستگاه ها و سیستم عامل ها هنوز قفلی برنامه نویسی نشده که همه دستگاه های موبایل ، کامپیوتر و … بتوانند محصول شما را اجرا کنند.

در نتیجه شما باید یک هدف خاص (مثلا اجرا بر روی کامپیوترهای خانگی) را انتخاب کرده و صرفاً اجرا در آن دستگاه مدنظر باشد.

حال چند نوع از سیستم قفل گذاری را توضیح و بررسی می نماییم.

  • قفل فعالسازی: این نوع قفل با شناسایی کد سخت افزاری دستگاه که معمولاً کد پردازنده دستگاه می باشد با استفاده از یکتایی این کد کاربر نهایی را ملزم به استفاده از داده های آموزشی تنها بر روی یک دستگاه می سازد.

کاربر بعد از فعال کردن قفل و باز کردن داده ها نمی تواند محصول را بر روی دستگاه ثانویه اجرا کند در نتیجه از نشر و اشتراک محصول جلوگیری می شود.

  • قفل سی دی ضدرایت ضدکپی: این نوع قفل که فقط برای سی دی و دی وی دی های آموزشی استفاده می شود با جلوگیری از رایت مجدد سی دی و جلوگیری از کپی داده ها بر روی هارد از محصول آموزشی شما جلوگیری می نماید. اما باید این نکته را مدنظر داشته باشید که آن سی دی قابل انتقال به دستگاه دیگر و اشتراک گذاری بین چند کاربر خواهد بود.
  • قفل های دانگل : عملکرد قفل های دانگل به این صورت است که یک فلش دیسک (usb) داده های شما را حمل و اجرا می کنند. از اجرای داده ها بودن اتصال دانگل به کامپیوتر جلوگیری می شود. این نوع قفل نیز قابل قرض دادن و اشتراک گذاری است، مگر اینکه با قفل فعالسازی ادغام شود.
  • قفل ویدئو پلیری: این نوع قفل صرفآ برای اجرای ویدئوهای آموزشی بر روی سینمای خانگی طراحی شده اما در کامپیوتر ها نیز قابل اجراست. در این نوع قفل از کپی برداری داخل هارد سیستم و همچنین از رایت مستقیم از روی دی وی دی جلوگیری می شود. ارائه سیستم ضداسکرین کپچر بر روی این قفل امکان پذیر نیست و همچنین جلوگیری از به اشتراک گذاری دی وی دی توسط کاربران اجتناب ناپذیر است.
  • ارائه ویدئو های آنلاین با قابلیت جلوگیری از به اشتراک گذاری: در این سیستم از قفل گذاری کاربران از طریق اینترنت به تماشای ویدئوهای آموزشی می پردازند اما از به اشتراک گذاری لینک ویدئو و یا دانلود ویدئو ها بر روی سیستم خود منع می شوند. در قفل آنلاین همانند قفل فعالسازی اجرای ویدئو فقط در یک سیستم منحصر به فرد امکان پذیر است و از اسکرین کپچر کردن ویدئوها جلوگیری می شود.

قفل سی دی

در ادامه چند نوع از شیوه های تکثیر و چاپ و رایت دی وی دی را توضیح خواهیم داد:

چاپ و رایت سی دی به شیوه دیجیتال: در این شیوه از تکثیر ابتدا رایت سی دی ها بوسیله دستگاه ها داپلیکیتور انجام می پذیرد. دستگاه های داپلیکیتور به این صورت عمل می کنند که از روی یک دیسک محتوا را خوانده و همزمان بر روی چند سی دی رایت می کنند.داپلیکیتورها مجهز به رایترهای معمول رایج در بازار هستند. بعد از رایت چاپ پشت سی دی ها انجام می پذیرد. چاپ سی دی ها بوسیله پرینترهای جوهرافشان بصورت تمام رنگی انجام می گیرد. پشت دی وی دی ها بصورت پرینتیبل و سفید است. در این شیوه از تکثیر محدودیتی برای تعداد تکثیر نخواهیم داشت و معمولا برای تکثیرهای تعداد پایین از این شیوه استفاده می شود.

تکثیر سی دی به شیوه استمپری: در این شیوه از تکثیر ابتدا یک قالب اصلی از روی سی دی مادر تهیه می شود. هزینه این قالب اصلی هزینه بر است. از این رو حداقل تیراژ 1000 عدد تکثیر از سوی شرکت ها برای این شیوه اعمال می شود. خروجی نهایی بصورت پشت نقره ای و اصطلاحا دی وی دی اورجینال می باشد. این نوع تکثیر از کیفیت خروجی بالاتری برخوردار است و حداقل خرابی را به همراه دارد. جهت استمپر سی دی باید از وزارت ارشاد اسلامی مجوزهای لازمه را تهیه کرد.

رایت سی دی

شما می توانید جهت دریافت مشاوره و دریافت خدمات قفل گذاری و تکثیر سی دی و دی وی دی های آموزشی و صفحه آرایی کتاب و پایان نامه به شرکت ایمن گستر نوین با سابقه کاری بالا (از سال 1385) مراجعه نمایید. اطلاعات تماس با شرکت را از سایت cd-dvd-lock.ir دریافت نمایید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 1 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

اسم من محمد پورداداش هست و متولد سال 1367 در خدمت شما هستیم . تخصص من طراحی گرافیک و کدنویسی وب است و سعی خواهم کرد بهترین خدمات را به شما وبمستران و گرافیست های عزیز ارائه کنم. به ترس هات غلبه کن تا در زندگی همیشه پیروز باشی.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت