learndl learndl triboon

افزونه های رفع خطای ۴۰۴ در وردپرس

افزونه های رفع خطای ۴۰۴ در وردپرس

یکی از رایج ترین خطاها در اینترنت، خطای 404 می باشد. این خطا زمانی به وجود می آید که کاربر منبعی را درخواست کرده باشد که وجود ندارد. در چنین مواقعی این خطا با جمله ای مانند «خطای 404! صفحه ای که به دنبال آن هستید وجود ندارد و یا آدرس آن تغییر کرده است» به بازدید کننده وب سایت اطلاع داده می شود.

چرا خطای 404 به وجود می آید؟

  • عدم وجود منبع درخواستی (صفحه ای از وب سایت یا فایل ها)
  • استفاده از لینک های شکسته و نادرست
  • اشتباه در وارد کردن آدرس صفحات وب سایت

 

تاثیر خطای 404 بر روی سئو سایت

خطای 404 موجب از دست رفتن بازدید کنندگان وب سایت خواهد شد. به عبارتی، وقتی بازدید کننده صفحه ای را درخواست می کند اما به نتیجه نمی رسد، وب سایت مورد نظر را ترک خواهد کرد. به همین دلیل وجود خطای 404 می تواند بر روی سئو سایت اثر منفی بگذارد.

البته چند لینک شکسته تغییری در رتبه سایت به وجود نخواهد آورد، یعنی اصلا در حدی نیست که موتورهای جستجوگر بخواهند از آن به عنوان فاکتور رتبه دهی استفاده کنند. اما اگر تعداد خطاهای 404 افزایش بسیار زیادی داشته باشد، آن هنگام ممکن است که مشکلاتی در زمینه سئو برای سایت پیش آید.

برای اطلاع از وضعیت خطاهای 404 اگر وب سایت خود را در کنسول گوگل ثبت کرده باشید، آماری از این خطاها را مشاهده خواهید کرد. البته به خاطر داشته باشید که کنسول گوگل تنها آمار مربوط به صفحاتی که وجود ندارند را نشان می دهد و فایل هایی که دیگر وجود ندارند را لیست نمی کند.

 

آموزش رفع خطای 404

برای رفع خطای 404 نیاز است که ابتدا صفحات مربوطه را شناسایی کنید. پس از انجام این کار می توانید آن صفحات را با استفاده از فایل .htaccess و ریدایرکت 301 یا 302 رفع کنید. در این روش لازم است که کمی با کدنویسی آشنا باشید. همچنین اگر تعداد صفحات 404 زیاد باشند، این روش به هیچ وجه گزینه عاقلانه ای نخواهد بود.
البته روش ساده دیگری هم وجود دارد و آن ایجاد فایل 404 است. در این حالت وردپرس از آن فایل به عنوان صفحه 404 استفاده خواهد کرد.

اگر مشکل خطای 404 به خاطر حذف صفحه و یا تغییر آدرس نیست، در آن صورت ممکن است که خطای برنامه نویسی رخ داده باشد. پوسته سایت را عوض کنید و افزونه ها را غیرفعال کنید و یکبار دیگر پیوندهای یکتا را تنظیم کنید.
اگر مشکل همچنان وجود داشت، این احتمال وجود دارد که مشکل از سمت هاست نیز باشد که در این صورت می بایستی موضوع را با پخش پشتیبانی هاستینگ در میان بگذارید.

در ادامه ما به چند افزونه اشاره خواهیم کرد که با کمک آنها می توانید خطاهای 404 را در سایت وردپرسی خود مدیریت کنید.

 

افزونه Broken Link Checker

اولین افزونه ای که برای رفع خطای 404 می خواهیم معرفی کنیم، افزونه Broken Link Checker است که به صورت رایگان می توانید از مخزن وردپرس دانلود کنید. با اولین نصب، افزونه شروع به اسکن کردن وب سایت کرده و لینک هایی که به درستی کار نمی کنند را شناسایی می کند. البته باتوجه به تعداد صفحات سایتتان این فرآیند می تواند زمان‌بر باشد. حتی می توانید تنظیم کنید تا لینک های شکسته را از طریق ارسال ایمیل اطلاع رسانی کند.

پس از اینکه افزونه را فعال کردید به قسمت لینک های شکسته مراجعه کنید تا وضعیت مربوط به خطاها را مشاهده کنید. در صورتی که افزونه لینک شکسته ای پیدا کرده باشید، شما می توانید آنها را حذف کنید و یا با ویرایش کردن از حالت لینک شکسته خارج کنید.

 

افزونه All 404 Redirect to Homepage

افزونه هدایت لینک های 404 به صفحه اصلی تمامی لینک هایی که خطای 404 دارند را به با استفاده از ریدایرکت 301 به صفحه اصلی سایت و یا صفحه دیگری که خودتان مشخص کنید، منتقل کند تا بازدیدکنندگان متوجه شوند که صفحه درخواستی‌شان وجود ندارد.

این افزونه رابط کاربری بسیار ساده ای دارد و تنها کاری که باید انجام دهید، مشخص کردن صفحه ای است که لینک های 404 باید به آن ریدایرکت شوند.

 

افزونه 404 Page

در ابتدای مقاله به این موضوع اشاره کردیم که شما می توانید با ایجاد یک فایل 404 آن را برای صفحاتی که خطای 404 دارند به کار گیرید. این روش شاید برای بسیاری از کاربران که دانش کدنویسی را ندارند سخت باشد. حال افزونه 404 Page این فرایند را بسیار ساده تر کرده است.
پس از اینکه افزونه را فعال کردید، به راحتی می توانید یک برگه ایجاد کنید و از آن به عنوان صفحه 404 اختصاصی استفاده کنید.

توجه: این افزونه برخلاف افزونه های قبلی صفحات 404 را به صفحه دیگری ریدایرکت نمی کند، بلکه تنها یک صفحه 404 نشان داده می شود تا موتورهای جستجوگر با دریافت کد 404 متوجه شوند که صفحه مورد نظر وجود ندارد تا آن صفجات را از ایندکس حذف کنند.

 

افزونه SEO Redirection Plugin

در این افزونه سادگی مد نظر طراحان بوده است تا کاربران در استفاده از آن با مشکل مواجه نشوند. به کمک این افزونه می توانید صفحات 404 را به دلخواه به دیگر صفحات منتقل کنید و یا از دایرکت های 301، 302 و حتی 307 استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش برای تان مفید بوده باشد. در صورتی که شما از روش دیگری برای مدیریت خطا 404 در سایت وردپرسی خود استفاه می کنید، آن را با ما در میان بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید

امتیاز کلی : 3 / 5. تعداد آرا : 1

اولین نفر باید که به این مطلب امتیاز میدهید

وبیت این پست توسط نگارش شده است.

در کانال وبیت عضو شو تا از آخرین اخبار ، آپدیت محصولات و تخفیف ها با خبر بشی ☺ عضویت در کانال تلگرام

اشترک گذاری

مقاله های پیشنهادی

وبیت این مطالب را به شما پیشنهاد میدهد

ارسال نظر ( 0 نظر تایید )

نظرات پس از رویت و تایید مدیران نمایش داده می شود
هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نفری باشید که نظر میدهید !
همکاران وبیت